Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:41

Δύο Επισκέψεις Μητσοτάκη στο Ν. Πρέβεζας: Τρεις πτώσεις Δημοσιογράφων, ένας τραυματισμός, μια σπασμένη μηχανή

3936 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2023, 10:35 πμ | 0 σχόλια

 

 

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, είναι απλά σύμπτωση ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Σε δύο επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Πρέβεζας, είχαμε… τρεις πτώσεις δημοσιογράφων. Τρία άτομα που πήγαν να καλύψουν τις επισκέψεις Μητσοτάκη, να κάνουν τη δουλειά τους, βρέθηκαν στο έδαφος!

Τον Ιούλιο του 2022 κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Πρέβεζας,  γυναίκα Δημοσιογράφος βρέθηκε στο έδαφος και ο απολογισμός ήταν η καταστροφή της φωτογραφικής της μηχανής χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Δευτέρα 8 Μαϊου επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάργα, δύο πτώσεις Δημοσιογράφων, άνδρας δημοσιογράφος έγδαρε τον αγκώνα του κατά την πτώση του και τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, αλλά έσωσε την κάμερα, επίσης άνδρας δημοσιογράφος  έπεσε  -που σημειωτέον ήταν πρόσφατα εγχειρισμένος- χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί!

Ο απολογισμός λοιπόν των δύο τελευταίων επισκέψεων Μητσοτάκη στο νομό Πρέβεζας, είναι τρεις πτώσεις δημοσιογράφων, ένας ελαφρύς τραυματισμός και μία σπασμένη φωτογραφική μηχανή!

Φήμες αναφέρουν ότι λίγο πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη, στην Πάργα τα… σκόρδα έμοιαζαν με είδος προς εξαφάνιση, κάποιοι προσπάθησαν να βρουν σκόρδα την τελευταία στιγμή, αλλά ατύχησαν, αφού δεν έβρισκαν!

Ο εξάδελφος του Τομεάρχη…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα