Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:35

Άρτα: Στο νοσοκομείο θα βρεθεί ο ανακριτής για να καταθέσει ο πατέρας του νεκρού βρέφους

413 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2023, 9:58 πμ | 0 σχόλια

Σε λίγη ώρα, αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο της Άρτας, ο ανακριτής προκειμένου να καταθέσει ο πατέρας του νεκρού βρέφους, το οποίο εγκαταλείφθηκε στο αυτοκίνητο από τον ίδιο και κατέληξε μερικές ώρες αργότερα.

Εναντίον του 37χρονου πατέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή. Τού χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα, και οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους έχει επαφή είναι οι γονείς του. Παράλληλα, διαψεύδονται οι πληροφορίες και από την πλευρά της οικογένειας του πατέρα ότι, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε τραγική -όπως είναι φυσικό- κατάσταση είναι η 27χρονη μητέρα του άτυχου μωρού. Ζητά συνεχώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Την ίδια στιγμή, σήμερα αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του άτυχου βρέφους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

O πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος διέψευσε τα περί απόπειρας αυτοκτονίας του πατέρα, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι γονείς νοσηλεύονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. «Δεν το χωράει ανθρώπου νους» επεσήμανε ο κ. Γιαννάκος, ενώ σημείωσε πως το αυτοκίνητο στο οποίο ο πατέρας είχε ξεχάσει το παιδί «ήταν σε ένα σημείο από όπου διέρχονται πολίτες αλλά είχε φιμέ τζάμια και κανείς δεν το είδε».

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα