Παρασκευή, 26/04/2024 | 16:19

Το σήκωσαν κι αυτό! Κυπελλούχος Ελλάδος ο Α.Γ.Σ. Petanque Club Preveza 2021

682 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2023, 6:42 μμ | 0 σχόλια

 

Η ομάδα αυτή είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα στο άθλημα του Πετάνκ, αφού διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στη χώρα.

Είναι γεννημένη για μεγάλα πράγματα, για έπαθλα, διακρίσεις και μεγάλες επιτυχίες.

Στην αρχή έγιναν Πρωταθλητές Ελλάδας το καλοκαίρι του 2021, την Κυριακή 30 Απριλίου στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας. Ότι και να πούμε για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας Πετάνκ. δεν θα μπορέσει να αποτυπώσει την πραγματικότητα.

Οι τύποι… πετάνε, φέρνουν διακρίσεις, φέρνουν επιτυχίες, έπαθλα, φέρνουν κόσμο στην Πρέβεζα και τη διαφημίζουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στους παικταράδες μας υποκλίθηκε και η Πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, που φαίνεται σε ένα πολύ όμορφο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Λάκη και τον Κώστα!

Με το κύπελλο στις αποσκευές του επιστρέφει ο Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας, ο οποίος μετά από συγκλονιστικούς αγώνες που διεξήχθησαν στα γήπεδα του Άλσους στο Αιγάλεω, κέρδισαν με 21-10 στο 1ο διασυλλογικό κύπελλο πετάνκ Ελλάδος 2022-2023, την ομάδα του  Α.Σ.Ε.Π. Φαλήρου.

Ο Σύλλογός  Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας με 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες είχε σφραγίσει το εισιτήριο του για τον μεγάλο τελικό που διεξήχθη την  Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στα γήπεδα του Άλσους Αιγάλεω στην Αττική.

Οι αγώνες ήταν χωρισμένοι σε 3 κατηγορίες με τους αθλητές και αθλήτριες του Πρεβεζάνικου συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μαζί με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους.

Στην πρώτη κατηγορία τα ΤαΤ: ο Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας αγωνίστηκε με τους: Λάουρα Σιμιόν, Σαρηγγιανίδη Άγγελο, Μπέλλο Γιώργο, Σταυρίδη Σταύρος, Γιαννακό Ντίνο και  Ντόντορο Άγγελο.

Στην δεύτερη κατηγορία τις DOUBLETS η ομάδα της Πρέβεζας είχε στην σύνθεσή της τους: Ντίνο Γιαννακό, Σιμιόν Λάουρα, Γιώργο Μπέλλο, Άγγελο Ντόντορο,  Άγγελος Σαρηγγιανίδη και Σταύρο Σταυρίδη.

Στις TRIPLETS ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας αγωνίστηκε με τους : Γιώργο Μπέλλο, Ντίνο Γιαννακό, Σιμιόν Λάουρα, Άγγελο Σαρηγγιανίδη, Άγγελο Ντόντορο και Σταύρο Σταυρίδη.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ του συλλόγου ήταν οι: Παπαγεωργίου Σωτήρης,  Γεωργίου Σωτήρης, Καρασαβόγλου Παντελής και Πανίκογλου Σεβαστή.

Τον σύλλογο της Πρέβεζας ακολούθησε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολός ο οποίος εκτελούσε και χρέη αρχηγού της ομάδας.

Μετά από τα παιχνίδια ο σύλλογος της Πρέβεζας ολοκλήρωσε τους αγώνες με τελικό αποτέλεσμα 21-10, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημά μας στον σύλλογο που μας κάνει περήφανους και που πετυχαίνει μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις κατακτώντας έπαθλα!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα