Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:34

Στέργιος Γιαννάκης: Ξεκάθαρα η μομφή προς τον διοικητή-και όχι στο Δ.Σ.- για την κατάσταση στο νοσοκομείο Πρέβεζας

639 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2023, 12:47 μμ | 0 σχόλια

 

Προεκλογική περίοδο διανύουμε και όπως είναι φυσικό δεν θα πρέπει να μένουν σκιές σε ζητήματα και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζωτικής σημασίας ζητήματα. Το θέμα της υποστελέχωσης και υποβάθμισης του νοσοκομείου Πρέβεζας, έθεσε προς το υπουργικό κλιμάκιο την Τετάρτη 5-4-2023 ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Πρέβεζας, Πολύκαρπος Χαλκίδης.

Παίρνοντας τον λόγο ο βουλευτής Πρέβεζας, της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης τόνισε μεταξύ άλλων για το ίδιο θέμα: “Όπως διαπιστώσατε από την αρχή που ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των φορέων, το θέμα που κυριαρχεί είναι το θέμα υγείας. Είναι το Νοσοκομείο. Ήθελα να κάνω μία παρέμβαση πάνω σε αυτό. Αυτό συμβαίνει μόνο στην Πρέβεζας και όχι στην Πάργα γιατί τα κέντρα υγείας πηγαίνουν κατευθείαν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Το Νοσοκομείο κ. Υπουργοί, τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι στα καλύτερα του. Με δικές μου αναφορές, με δικές μου ερωτήσεις, με δικές μου επισκέψεις στο Υπουργείο Υγείας από τον πρώτο χρόνο έθεσα το θέμα ότι δεν υπάρχει διοίκηση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.”

Είναι γνωστό ότι ο βουλευτής της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη, όμως θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, ότι τα μέλη του συμβουλίου που ορίστηκαν στη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας,  ήταν και επιθυμία του βουλευτή  Στέργιου Γιαννάκη και ως εκ τούτου θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας να εξαπολύσει επίθεση εναντίον τους.

Συνεπώς η ξεκάθαρη μοφή του βουλευτή αφορά αποκλειστικά τον διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας και όχι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Οι καιροί είναι πονηροί, αλλά δεν χρειάζονται πολιτικές πονηριές για να προκαλέσουν πρόβλημα στον βουλευτή, από τη στιγμή που η στάση του για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ξεκάθαρη!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα