Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:53

Με τον Σύλλογο Ατόμων Με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας “Η Ελπίδα” συναντήθηκε ο Γιώργος Δημητρίου

336 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2023, 2:58 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων Με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας “Η Ελπίδα”, είχε σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Γιώργος Δημητρίου.

Τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν στον Γιώργο Δημητρίου τους προβληματισμούς τους για τα ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα με αναπηρία, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει νομοθετικές ρυθμίσεις και προσπάθειες ενσωμάτωσης θετικών συμπεριφορών για διάφορες ομάδες ΑμεΑ. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που παραμένουν άλυτα και δημιουργούν τεράστιο οικονομικό ζήτημα για τα ΑμεΑ είναι το πολύ υψηλό Φ.Π.Α σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοσμάς Βασιλειάδης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στάση της πολιτείας απέναντι στα άτομα με αναπηρία, η οποία διαχρονικά οδηγεί σε διακρίσεις μεταξύ των πολιτών, στις κοινωνικές, εργασιακές, επιχειρησιακές και ατομικές λειτουργίες και δεσμεύτηκε να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής για τα άτομα με αναπηρία, αλλά και να είναι αρωγός σε όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ» Ν.Πρέβεζας.

“Είναι ώρα η Ελληνική Πολιτεία να βρει τρόπους, ώστε να πάψουν οι διακρίσεις για τα Άτομα με Αναπηρία στη χώρα μας. Στους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες θα πρέπει να δώσουμε ίσες ευκαιρίες, στην εργασία, στην κοινωνία, στην προσβασιμότητα στους δημόσιους χώρους. Πρέπει το κράτος να πάρει τις αποφάσεις εκείνες που θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει στα ΑμεΑ, τις ίσες ευκαιρίες που δικαιούνται να έχουν ” τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δημητρίου.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα