Σάββατο, 27/04/2024 | 02:31

Σπύρος Κόκκαλης: Η βουλευτική έδρα για το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πρέβεζας, παίζεται στα σίγουρα!

437 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2023, 11:45 πμ | 0 σχόλια

Με την ιδιότητά του ως μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ φιλοξενήθηκε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ και την εκπομπή “ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα, ο Σπύρος Κόκκαλης και πάντα Κόκκαλης και ενδιαφέρον είναι δύο αλληλένδετες έννοιες. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση ούτε η ραδιοφωνική του παρουσία και τα λεγόμενά του σε μας.

 

Παρότι εξελέγη γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος Κόκκαλης παραιτήθηκε από τη θέση αυτή και παραμένει μέλος της νομαρχιακής, αλλά όπως ο ίδιος δηλώνει παραμένει στρατιώτης: “Μόνο στρατιώτης, νιώθω.  Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και όπως είπα και τότε, δεν είμαι ο στενά κομματικός. Παραιτήθηκα γιατί δεν μπορώ να ανταποκριθώ στον ρόλο. Τον ρόλο που εγώ ξέρω και πολλοί σαν εμένα που θέλουν να είναι πραγματικοί γραμματείς του κινήματος. ” σχολίασε ο Σπύρος Κόκκαλης.

Για μια τρόπον τινά διστακτικότητα, επιφυλακτικότητα που επικρατεί στο εκλογικό σώμα και για το αν αυτές οι εκλογές είναι… “Μουγκές” Ο Σπύρος απάντησε: “Μουγκή είναι η κάλπη που πρέπει να την ανοίξουμε. Οι εκλογές δεν είναι μουγκές, δε ζει ο Έλληνας χωρίς εκλογές. Η… Ρεστία που είχε η…θάλασσα τώρα αρχίζει να φαίνεται και δικαιολογημένα. Υπήρξαν γεγονότα που δεν άφηναν τον απλό άνθρωπο να ασχοληθεί με τις εκλογές. Μετά την Πανδημία περάσαμε στα ενεργειακά προβλήματα, ήρθε και το χαστούκι των Τεμπών, μούδιασε όλη η Ελλάδα. Με αφετηρία την Πρωτομαγιά θα νιώθουμε εκλογές. Σε ότι μου αναλογεί κι αν μπορώ να επηρεάσω, προτείνω στα νέα παιδιά να πάνε να ψηφίσουν”.

Για το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας ο Σπύρος Κόκκαλης τόνισε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα : “Οι 4 υποψήφιοί μας είναι πράγματι ΠΑΣΟΚ. Διεκδικούν για το ΠΑΣΟΚ. Τρέχουν για το ΠΑΣΟΚ. Παλεύουν για το ΠΑΣΟΚ. Τολμώ να πω ότι είναι από την κορφή ως τα νύχια, ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα το δούμε και στις εκλογές ότι θα υπάρξει μεγάλο ποσοστό. Θεωρώ ότι το ποσοστό που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα θα είναι πανελλαδική έκπληξη, τηρουμένων των αναλογιών. ”

Για το αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάρει τη βουλευτική έδρα στο νομό Πρέβεζας είπε με νόημα: “Θεωρώ ότι αν τρέξουμε, διεκδικούμε την έδρα. Τολμώ να πω ότι η έδρα στο νομό Πρέβεζας για το ΠΑΣΟΚ παίζεται και παίζεται στα σίγουρα.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα