Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:24

Πρέβεζα: Ποιοι είναι οι καλοπροαίρετοι “Ρουφιάνοι” που μας “έδωσαν” στο “φίλο” μας τον Λευτεράκη;

433 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2023, 10:28 πμ | 0 σχόλια

Ήρθε το κλιμάκιο της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας την Τετάρτη 5 Απριλίου αποτελούμενο από την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είχαμε εκτενή ρεπορτάζ και από τις συνεντέυξεις τύπου τόσο της κ. Μενδώνη, όσο και της κ. Ζαχαράκη, όσο και από τις επαφές τους. Ξεκινήσαμε όμως πρώτοι από όλους και καυτηριάσαμε την ασέβεια σε σύγκριση με τις συναδέλφους του, που επέδειξε απέναντι στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο χειρότερος-κατά τη γνώμη μας-υπουργός αθλητισμού που είχε ποτέ η χώρα. Μπορεί να ήμασταν οι πρώτοι, αλλά δεν είμασταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι από τα μέσα ενημέρωσης που καυτηριάσαμε την ασέβεια του Αυγενάκη, απέναντι στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ακολούθησαν κι άλλοι.

Πληροφορηθήκαμε ότι καλοπροαίρετοι “Ρουφιάνοι” πήγαν και ενημέρωσαν …αρμοδίως για τη δική μας αναφορά. Με τόσες αναγνώσεις που είχε η ανάρτησή μας, νομίζω ότι ήταν περιττή η εκδούλευση που παρείχαν, έτσι κι αλλιώς το μήνυμα είχε σταλεί. Αυτοί νομίζουν βέβαια ότι έκαναν…δουλειά δίνοντάς μας στεγνά στον “φίλο” μας τον Λευτεράκη.

Για τον οποίον βέβαια έχουμε να πούμε ότι το γυαλί του αλλοιώνει την προσωπικότητα, τον αδικεί η τηλεόραση, ο άνθρωπος είναι… χάρμα οφθαλμών.

Και επειδή δεν τρεφόμαστε με χλόη, δεν ήθελαν να “χτυπήσουν” εμάς οι καλοπροαίρετοι ρουφιάνοι, άλλος… ήταν ο στόχος κι έφαγαν τα μούτρα τους.

Δεν είναι και τόσο θεμιτό μέσο η ρουφιανιά και η π@υστιά για να κάνεις προεκλογικό αγώνα,  όμως ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι “Δανεικά είναι τα αλεύρια σε αυτή τη ζωή”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα