Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:47

Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Καλωσορίζουμε το κλιμάκιο της κυβέρνησης του απόλυτου τίποτα

247 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2023, 10:08 πμ | 0 σχόλια

Καλωσορίζουμε στην Πρέβεζα το Υπουργικό κλιμάκιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, της κυβέρνησης του απόλυτου τίποτα.
Φυσικά, ήρθαν από τον αυτοκινητόδρομο, που η κυβέρνηση της Ν.Δ., μαζί με τον επί 12ετίας Περιφερειάρχη τους Αλέξανδρο Καχριμάνη σχεδίασαν και υλοποίησαν, ώστε να συνδέει την Πρέβεζα με την Ιόνια οδό.
Ήρθαν και είδαν το κολυμβητήριο που ο εργολάβος της καρδιάς μας και Δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος, πέταξε τα λεφτά των 290.000 Ευρώ, που είχαν ενταχθεί στον προϋπολογισμό, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για την επισκευή και λειτουργία του. Προφανώς, τα χρήματα αυτά δεν μπορούσε να τα αναθέσει απευθείας στους εκλεκτούς του.
Ήρθαν και είδαν τα Δημοτικά Ιαματικά Λουτρά και πώς αυτά θα τα χαρίσουν σε ιδιώτη για να κερδοσκοπεί και, φυσικά, η Τσιμεντάρχης της Ακρόπολης μας είπε πως ο πολιτισμός και η Ιστορία, δηλαδή το έργο της Αρχαίας Νικόπολης θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους φορείς του τουρισμού. Γι’ αυτούς, πάντα το κέρδος είναι για τους λίγους.
Ξέχασαν, όμως, να μας πουν όλοι αυτοί τι γίνεται με το μεγάλο θέμα της Δημόσιας Υγείας και την πλήρη διάλυση του Νοσοκομείου Πρέβεζας και των Κέντρων Υγείας.
Φεύγοντας, φυσικά, θα ακολουθήσουν τη χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής, που θα συνδέσει την Ήπειρο με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ας κλείσουν την πόρτα φεύγοντας, όπως θα τους την κλείσει ο Ελληνικός Λαός στις 21 Μαΐου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα