Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:14

Πρέβεζα: Εργαζόμενος το Δώρο Πάσχα το έδωσε στον καταστηματάρχη; Γίνονται αυτά;

2130 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2023, 7:37 πμ | 0 σχόλια

 

 

Τόση δουλειά ρίχνουν οι εργαζόμενοι στα καταστήματα εστίασης και στην Πρέβεζα βεβαίως και λογικό είναι αυτές τις μέρες να περίμεναν να πάρουν το Δώρο του Πάσχα όπως δικαιούνται.

Έφτασε στα αυτιά μας μια πληροφορία που προκαλεί θλίψη, αηδία και εμετό αναφορικά με την συμπεριφορά ορισμένων καταστηματαρχών. Προσέξτε το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη γιατί αυτό που παρακαλάμε είναι να μην ισχύει.

Υπάρχουν καταστηματάρχες στην Εστίαση στην Πρέβεζα (πάνω από ένας) που οι εργαζόμενοι πάνε να πάρουν το Δώρο του Πάσχα για να το δώσουν στους ίδιους τους καταστηματάρχες πίσω; Υπάρχουν τέτοια καθίκια;

Υπάρχουν τέτοιοι παλιάνθρωποι που δεν σέβονται τον ιδρώτα και τον κόπο του εργαζόμενου; Υπάρχουν εργαζόμενοι που το κάνουν και δε λένε τίποτα για να μην τους διώξουν και  χάσουν τη δουλειά τους;

Εδώ δε μιλάμε για γεγονότα, απλά θέτουμε κάποια ερωτήματα, αν ισχύει κάτι μιλάμε για τον απόλυτο ξεπεσμό, την απόλυτη ξεφτίλα!

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κι αν γίνονται, δεν γίνονται καταγγελίες για να μη μείνουν χωρίς δουλειά εργαζόμενοι; Ορκιζόμαστε μέρες που είναι ότι αυτό που επιθυμούμε διακαώς είναι να μην ισχύει τίποτα και ότι κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να…σέρνονται μόνο και μόνο από αγνούς… ανταγωνιστικούς λόγους!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα