Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:22

Πρέβεζα-Ανάσταση: Στον Άγιο Χαράλαμπο Κατάνυξη-Στον Άγιο Θωμά φαντασμαγορική υπερπαραγωγή

812 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2023, 8:04 πμ | 0 σχόλια

Ο ανοιξιάτικος καιρός έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες κόσμου να σπεύσουν στους Ναούς της πόλης και να ακούσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.
Στον Άγιο Χαράλαμπο τελέστηκε η Αναστάσιμη λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο σε ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στον αύλειο χώρο του Ναού.
Εκεί βρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας κλπ, και αντάλλαξαν ευχές για την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.


Ξεχωριστή όμως ήταν η Ανάσταση στον Άγιο Θωμά με εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό και τα οποία κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά και το ένα τρίτο του κόστους καλύφθηκε από τον Δήμο, ενώ η ρίψη τους έγινε από πλωτή εξέδρα στο λιμανάκι του Αγίου Θωμά και πιστοποιημένο άτομο.
Η Πρέβεζα, κατά κοινή ομολογία, αποτέλεσε φέτος έναν ιδανικό πασχαλινό προορισμό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι γνώρισαν το πανέμορφο τοπίο αλλά και τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις γεύσεις του τόπου μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα