Τρίτη, 23/04/2024 | 15:29

Μια μοναδική χορωδιακή βραδιά στην Πρέβεζα- Η “Aρμονία” κυριαρχούσε παντού!

1173 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2023, 10:58 πμ | 0 σχόλια
Μία μοναδική βραδιά χάρισαν οι δύο χορωδίες που συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πρέβεζα.
Η Φοιτητική Χορωδία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της πόλης Blagoevgrad της Βουλγαρίας που γιόρταζε τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση της και η Μικτή Χορωδία “Αρμονία” παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μουσικό πρόγραμμα με την συμμετοχή νέων solist και ταξίδεψαν το κοινό σε ήχους μελωδικούς.
Στις διακρίσεις και τα βραβεία που έχουν αποσπάσει τα δύο μουσικά σύνολα σε διάφορες σημαντικές διοργανώσεις αναφέρθηκε ο Πάνος Γαλάνης που παρουσίαζε την εκδήλωση.
Τους χορωδούς καλωσόρισε ο πρόεδρος της χορωδίας Κοσμάς Κορωναίος ο οποίος έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων και αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις μέχρι το Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο μαέστρος της χορωδίας του αμερικανικού πανεπιστημίου της πόλης Blagoevgrad της Βουλγαρίας .
Στο χορωδιακό συναπάντημα που επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και πλήθος κόσμου που αντάμειψε τους χορωδούς με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.
Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού στο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ που θα γίνει τον Ιούλιο στην Πρέβεζα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα