Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:59

Αντιπροσωπεία του πολιτικού ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

345 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2023, 8:44 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο μας αντιπροσωπεία του πολιτικού ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) συνοδευόμενη με κλιμάκιο Βουλευτών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των δράσεων και προγραμμάτων του ιδρύματος και της προσπάθειάς του να συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη διεθνούς συνεργασίας και συνδιαλλαγής.

Οι καλεσμένοι μας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μας, με έμφαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών,  στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, κλινικές και χειρουργεία, όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και ακολούθως ενημερώθηκαν από την Διοίκηση για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου με έμφαση στο πως διοικείται το νοσοκομείο, πως γίνονται οι διορισμοί του προσωπικού, πόσο καιρό παίρνει να διοριστεί καινούργιο προσωπικό, ποιος είναι ο προϋπολογισμός, πως γίνονται δωρεές, κάθε πότε αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις, πως έχουν μοιραστεί οι αποστάσεις από την περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου, πόσο χρόνο παίρνει σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει κάπου, ενώ υπήρξε ειλικρινής διάλογος για το Σύστημα Διαγνωστικά Ομοιογενών Ομάδων (DRG), που ήδη λειτουργεί στην Γερμανία και εγκαθίσταται άμεσα και στο Νοσοκομείο μας.

Η συνεργασία και ο διάλογος υπήρξε εποικοδομητικός και προς τούτο ευχαριστούμε όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας, που αποτελούσαν οι βουλευτές κα Ines Saborowski (επικεφαλής),  κα Sandra Gockel, κ. Stephan Hösl, κ. Kay Ritter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Christian von Skrbensky, ο Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ινστιτούτου Konrad-Adenauer-Stiftung κ. Marian Wendt. Επίσης τις ευχαριστίες μας εκτείνουμε και στο προσωπικό του Ιδρύματος KAS, τις κυρίες Γραμματέα, Μεταφράστρια και υπεύθυνη Τύπου για την συνεργασία κι την κατανόηση.

Ο Διοικητής

Δημήτριος Σκανδάλης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα