Τρίτη, 19/03/2024 | 04:39

Πρέβεζα: Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί: απινιδωτής στο Δημοτικό σχολείο Παντοκράτορα

386 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2023, 9:37 πμ | 0 σχόλια

Δελτίο τύπου
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα, ευχαριστεί δημόσια τον Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθειών Παιδιών “Η καρδιά του Παιδιού” για την ευγενική χορηγία ενός απινιδωτή.
Υποσχεθήκαμε στους γονείς του σχολείου τον Οκτώβριο του 2022, ότι μέσα στο 2023 θα έχει τοποθετηθεί απινιδωτής στο σχολείο μας, με την ελπίδα να μην χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά να υπάρχει εκεί για μία ώρα ανάγκης.
Όλο αυτό το διάστημα, ήρθαμε σε επαφή με πολλά κοινωφελή ιδρύματα και απευθυνθηκαμε σε πολλούς συλλόγους για την δωρεά ενός απινιδωτή, μέχρι την στιγμή που πήραμε την θετική απόκριση από την “Καρδιά του παιδιού”.
Προχωρήσαμε άμεσα στην αγορά κουτιού αποθήκευσης εξωτερικού χώρου με συναγερμό και το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στην κεντρική είσοδο του κτιρίου του Δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα.


Το σκεπτικό μας ήταν εξαρχής ότι ο απινιδωτής θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε χρειαστεί, μαθητή, δασκάλου ή περίοικου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Μιχάλη Γεωργαντζή, που πέραν της ιδιότητας του ως μέλος του ΕΚΑΒ, σήμερα ως μπαμπάς μαθητή του σχολείου μας, διέθεσε τον χρόνο του και ανέλαβε την πλήρη τοποθέτηση του απινιδωτή και αρχικοποιησε τον απινιδωτή για να είναι έτοιμος προς χρήση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους γονείς του σχολείου που μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις που κάνει ο σύλλογος, είναι πάντα παρόντες και πρόθυμοι να συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως στις ανάγκες του σχολείου μας.

Με εκτίμηση, εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Η πρόεδρος Μαντούση Έφη
Αντιπρόεδρος Σταυρούλα Αλέξη
Γραμματέας Γιώτη Κατερίνα
Ταμίας Παλιούρα Αγγέλα
Τα μέλη
Ζέρβας Φώτης
Μήτσης Γιαννίκος
Τσεκουρλούκη Αναστασία

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα