Παρασκευή, 26/04/2024 | 04:49

Π.Ε. Λευκάδας: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά στο ΚΑΠΗ Λευκάδας

243 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/02/2023, 3:11 μμ | 0 σχόλια

Π.Ε. Λευκάδας: Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά στο ΚΑΠΗ Λευκάδας – Παρέδωσε δωροεπιταγές για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ

 

Το ΚΑΠΗ Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα (9/2/2023) ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, όπου συνεχάρη το προσωπικό για το σπουδαίο έργο τους και παρέδωσε στην υπεύθυνη κα. Γεωργία Γράψα, δωροεπιταγές, ευγενική προσφορά της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», για την αγορά υλικών και τροφίμων για τις ανάγκες της δομής. Επίσης, ο κ. Κτενάς αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με μέλη του ΚΑΠΗ.

 

«Η διάσταση της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας. Ιδίως η Τρίτη Ηλικία έχει τον σεβασμό και την αγάπη όλων μας. Σήμερα είχα τη χαρά να προσφέρω λίγη στήριξη στο ΚΑΠΗ Λευκάδας και τους ανθρώπους του, αλλά κυρίως, να απολαύσω τη συντροφιά τους.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ‘Σκλαβενίτης’, που στηρίζει τις προσπάθειές μας για προσφορά προς τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας και αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προς την κοινωνία της Λευκάδας. 

 

Ως Περιφερειακή Αρχή αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για να στηρίζουμε κοινωνικές δομές, που καλύπτουν ανάγκες των συμπολιτών μας» ανέφερε σχετικά ο κ. Κτενάς.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα