Τετάρτη, 19/06/2024 | 16:32

Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Vakantiebeurs” στην Ουτρέχτη

267 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2023, 4:20 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού VAKANTIEBEURS, στην Ουτρέχτη, η οποία άνοιξε τις πύλες της την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, εκπροσωπούμενος από τον αναπληρωτή προϊστάμενο του αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Παντελή Δ. Καραπιπέρη και την υπάλληλο του Γραφείου Προγραμματισμού, κα Γεωργία Κ. Ράπτη.
Στην έκθεση, ο Δήμος Ηγουμενίτσας είχε παρουσία με περίπτερο στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “SMARTiMONY” που υλοποιεί ως εταίρος στο Πρόγραμμα Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020. Στόχος του έργου είναι η προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της διασυνοριακής περιοχής.


Καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ήταν πολλοί οι Ολλανδοί που θέλησαν να έχουν πληροφορίες για την περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, ως μελλοντικός προορισμός των διακοπών τους. Επίσης το περίπτερο επισκέφθηκαν και επισκέπτες και εκπρόσωποι άλλων χωρών και τουριστικοί πράκτορες.
Με την έκθεση VAKANTIEBEURS, η οποία προσελκύει περισσότερους από 100.000 χιλιάδες επισκέπτες κάθε φορά, ανοίγει ένας μεγάλος κύκλος συμμετοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας στα μεγάλα διεθνή ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η διατήρηση και η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής δυναμικής της περιοχής μας, που το 2022 υπερέβη κάθε προηγούμενο ρεκόρ αφίξεων.
#smartimony
#InterregGrAl

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα