Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:27

Σύλλογοι-σχολεία- φροντιστήρια : Όλοι βγάζουν Γκρουπ για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2023, 4:38 μμ | 0 σχόλια

Θα είναι όλοι οι εκπρόσωποι των γκρουπ στην κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο Μητρόπολις καφέ;

Θα έχουμε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά σε κοπή πίτας; Θα αρέσει ο φετινός διαφορετικός Καρνάβαλος του Κομιτάτου; Γιατί φέτος έχουν τύχει σε 6 περιπτώσεις να έχουμε 3 ίδια θέματα (ανά δύο Γκρουπ) και να προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις για να μη δυσαρεστηθεί κανένα γκρουπ; Μήπως είμαστε μπερδεμένοι τόσο πολύ που επειδή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται τόσα πολλά κάνουμε λάθη; Όχι!

Φέτος η δίψα για συμμετοχή στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, αυτό που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, είναι πολύ μεγάλη. Σύλλογοι, σχολεία, καφέ, φροντιστήρια, φοιτητές, παρέες ανθρώπων, διοργανώνουν γκρουπ. Όλοι βγάζουν Γκρουπ για το “Καρναβάλι της ζωής μας” όπως έχει ονομάσει το φετινό Καρναβάλι, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Κι αυτός είναι ο στόχος μέχρι να το τερματίσουμε τελείως. Να μην υπάρξει ούτε ένας σύλλογος, ούτε ένα σχολείο, ούτε ένα φροντιστήριο, ούτε ένα καφέ που να απουσιάσει από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Όλα το δείχνουν και θέλουμε να το δούμε μέχρι το τέλος στην πράξη. Όλοι να βγάλουν Γκρουπ φέτος για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Πάμε για τρελό αριθμό συμμετοχών και ρεκόρ όλων των εποχών.

Από αυτό το Καρναβάλι από τις κεντρικές και παράλληλες εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας να μη λείψει καμία και κανείς; Μικρές Απόκριες με Καρναβαλοδρώμενα και “Περιήγηση των Καρναβαλιστών”; Δεν υπάρχει ταβάνι για μας, δεν υπάρχει πήχης, η πολυχρωμία θα τα συντρίψει γλυκά όλα τα μουντά, τα γκρίζα και τα σκούρα.

Για σας που θέλετε να δηλώσετε το δικό σας γκρουπ μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Σπύρο Πλέουρα στο 6947565249, Χρήστο Λούπα στο 6941606001 και Θωμά Τσούνη στο 6937287704. επίσης μπορείτε να στείλετε email στο komitatoprevezas2006@gmail.com

Καλό Καρναβάλι, Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!!!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα