Τρίτη, 31/01/2023 | 21:18

Ιωάννινα: 222 χρόνια μετά “καλλιμάρτυρες” του σήμερα… ΟΧΙ άλλες “καλλιμάρτυρες” στο μέλλον!!!

102 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/01/2023, 1:52 μμ | 0 σχόλια

11 Ιανουαρίου 1801… σαν σήμερα…”καλλιμάρτυρες” του χθες… 222 χρόνια μετά “καλλιμάρτυρες” του σήμερα… ΟΧΙ άλλες “καλλιμάρτυρες” στο μέλλον!!!

Στις 21 & 22 Ιανουαρίου ελάτε να ενώσουμε τη φωνή μας μέσα από την τέχνη, τη συνδημιουργία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη… ΝΑΙ στον πολιτισμό, ΟΧΙ στον σκοταδισμό!

Η επιχείρηση πολιτισμού Kalliergon και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, διοργανώνουν στις 21 & 22 Ιανουαρίου 2023 αφιέρωμα-μνημόσυνο στις «καλλιμάρτυρες» του χθες και του σήμερα. Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί το προοίμιο της πολυδιάστατης δράσης ευρείας κλίμακας Pamvotis Lake Project, που έχει σχεδιαστεί για την πόλη των Ιωαννίνων, βασισμένο σε μια καινοτόμα προσέγγιση της Χριστίνας Τζιάλλα.

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 | Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσοχωρίου | 19.00 – 21.00

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 | Πλατεία Μαβίλη | 12.00 – 13.30

Συμμετέχουν, εθελοντικά, ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού, ο Νίκος χαλκιάς (κλαρίνο) και ο Μίλτος Διαμάντης (ακορντεόν).

Την ψηφιακή καταγραφή, εθελοντικά , υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μάρκου.

Τη δράση στηρίζει επίσης και η οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων “Μελιγγιώτης”, ο Αντώνης Κωνσταντής (Antony’s bar), το εργαστήρι κοσμημάτων Π. Τσόντζος και το Μουσείο Αλή Πασά και Επαναστατικής Περιόδου.

Επισυνάπτεται η αφίσα και το δελτίο τύπου μαζί με το πρόγραμμα της κάθε ημέρας, αναλυτικά. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://el.kalliergon.com/pamvotis-lake-project

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλή χρονιά, με υγεία, πρόοδο και ευημερία! Ας ανταμώνουμε πάντα με το καλό, για καλό!

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Καλλίεργον και ως μέλος της ομάδας συντονισμού της δράσης,
Βασιλική Κατέρη

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα