Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:38

Δήμος Ιωαννιτών: «Ο Αθλητισμός μας ενώνει»

277 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/12/2022, 11:05 πμ | 0 σχόλια

«Ο Αθλητισμός μας ενώνει» από τον Δήμο Ιωαννιτών, την Μετάδραση, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Συμβούλιο Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων
Υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και διοργανωτή την ΜΚΟ «Μετάδραση» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων διοργανώνονται την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη δύο αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά στα οποία θα παρουσιαστούν με βιωματικό τρόπο Ολυμπιακά αθλήματα από καταξιωμένους αθλητές.
Η πρώτη εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη (13/12) θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 10:00-13:00 στο Epirus Sport Health Center (κάτω Νεοχωρόπουλο) στην οποία θα παρουσιαστούν επτά διαφορετικά Ολυμπιακά αθλήματα (ξιφασκία, πάλη, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης μέσω παιχνιδιών εκτός νερού, συγχρονισμένη κατάδυση επίσης μέσω παιχνιδιών εκτός νερού, μπάσκετ, τένις και ποδόσφαιρο).
Την Τετάρτη (14/12) και στο χρονικό διάστημα 10:00-12:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καλπακίου. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με το άθλημα της πάλης, το ποδόσφαιρο, τον στίβο, τη ξιφασκία παρουσία του Πανελληνιονίκη της ξιφασκίας Σ. Ανυφαντή και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων.
Και στις δύο εκδηλώσεις θα συμμετέχουν προσφυγόπουλα που διαμένουν στον καταυλισμό του Κατσικά καθώς επίσης και παιδιά σχολείων της πόλης μας και του Καλπακίου.
Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκος Τσόλης «στόχος είναι να βοηθηθούν τα προσφυγόπουλα να αποκτήσουν την χαμένη τους παιδικότητα μέσα από τέτοιες δράσεις που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και την ενίσχυση του σεβασμού προς κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία και την οικονομική κατάσταση».
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν και θα συνδράμουν μαζί με τούς προπονητές του προγράμματος είναι: Σ. Ανυφαντής Πανελληνιονίκης της ξιφασκίας, Μ. Βρυώνη Ολυμπιονίκης στο άθλημα της ελευθέρας πάλης, Θ. Μπίμπης χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα των συγχρονισμένων καταδύσεων, Σ. Γιαννιώτης ασημένιος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Χ. Μπελίδου πρωταθλήτρια στο άθλημα της αντισφαίρισης, και Κ. Μενελάου αθλήτρια μπάσκετ Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα