Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:17

Πρέβεζα: Η πιο λαμπερή παραμονή Χριστουγέννων όλων των εποχών! Εκπληκτική νύχτα των Ευχών

948 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/12/2022, 9:35 μμ | 0 σχόλια

 

Όσο πίσω κι αν γυρίσουμε το ρολόι της μνήμης μας δε θα σναντήσουμε πιο λαμπερή παραμονή Χριστουγέννων στην Πρέβεζα, από τη φετινή.

Την Παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2022, δηλαδή. Πάρα πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί από το απόγευμα στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, υπέροχη Θεατρική παράσταση για μικρά και… μεγάλα παιδιά και ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με τον ουρανό της Πρέβεζας να είναι πιο φωτεινός από ποτέ, αφού πρέπει να έγινε ρεκόρ από φαναράκια που βρέθηκαν στον ουρανό.

Ένας δικός μας άνθρωπος, η Σοφία Ντούσια ως Νεράιδα, ήταν υπέροχη και χαρήκαμε για το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Λάμπρο.

Ήταν μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη νύχτα, που ξεκίνησε με την ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τον θίασο του Γιάννη Xριστόπουλου και τίτλο “Η Εξαφάνιση του Αη Βασίλη”. Οι ηθοποιοί   Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός,Πέτρος Γρύλλος, Μένια Ορφανίδου και Ελευθερία Μπουρανή και ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρου, έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων.

Ο Θίασος ζήτησε από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο να πάρει το λόγο, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο νόημα των γιορτών και εξήγησε πως και οι πιο μεγάλοι αυτές τις μέρες γίνονται παιδιά, ενώ από τα παιδιά που παρακολούθησαν την υπέροχη παράσταση, θα ήταν ευχής έργον μια μέρα να βρεθούν επί σκηνής και να έχουν εξίσουν εκπληκτικές ερμηνείες ευχήθηκε.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στη συνέχεια άναψε και το δικό του φαναράκι τη νύχτα των ευχών.

Κι αν ο Δήμαρχος άναψε ένα φαναράκι τη νύχτα των ευχών, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας με την κόρη του Ελευθερία και τον γιό μου Λάμπρο, άναψαν δύο φαναράκια!

Φαναράκια βέβαια άναψαν όπως θα δείτε σε παραπάνω φωτογραφία και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, αλλά και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής.

Κατά γενική ομολογία ήταν η πιο λαμπερή παραμονή Χριστουγέννων, και η πιο εκπληκτική νύχτα των ευχών, όλων των εποχών στην Πρέβεζα.

Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Πρέβεζας καθώς και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής βραδιάς.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους και του χρόνου με υγεία.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα