Σάββατο, 20/04/2024 | 16:13

Πρέβεζα: Μέσα στο Πνεύμα των ημερών -Ξεχώρισε το κατάστημα Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ

1233 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/12/2022, 6:37 μμ | 0 σχόλια

Το κατάστημα Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ  ταίριαξε απόλυτα στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων και απέσπασε θετικά σχόλια από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας την παραμονή Χριστουγέννων Σάββατο 24 Δεκεμβρίου.

Οι όμορφες Δημιουργίες, οι εμπνεύσεις, τα δώρα, τα χαμόγελα και η υπέροχη ατμόσφαιρα έκαναν το κατάστημα Ενδυμάτων Σορόκας να ξεχωρίσει την παραμονή των Χριστουγέννων στην Πρέβεζα.

Κι όπου υπάρχουν Χριστούγεννα, στο μεγαλείο τους κολλάνε και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του Χριστουγεννιάτικου παζλ.

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό είδε ο Αϊ Βασίλης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της χαράς, στο κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ πήγε, γιορτινή ατμόσφαιρα είδε η Φιλαρμονική Ορφέας Πρέβεζας, έξω από το κατάστημα ΣΟΡΟΚΑΣ παιάνισε τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

 

Αμέτρητες ήταν οι φωτογραφίες του κόσμου στο κατάστημα με τον Αϊ Βασίλη και τα κορίτσια ντυμένα Άγιοι Βασίληδες.

Πάρα πολύς κόσμος πέρασε από το κατάστημα Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ και έδωσε τα συγχαρητήριά του για όλα όσα έκανε το κατάστημα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι δωροσακκούλες  έγιναν ανάρπαστες, ενώ τα κάλαντα είπαν με τον δικό τους μουσικό τρόπο παιδιά που πέρασαν από το κατάστημα.

Ο Πανάγαθος Θεός να γεμίζει έμπνευση, ιδέες και να συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα το κατάστημα Ενδυμάτων ΣΟΡΟΚΑΣ στην Πρέβεζα.

Καλές γιορτές, Χρόνια πολλά!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα