Τρίτη, 16/04/2024 | 22:22

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Κάθε σύλλογος κι ένα γκρουπ κάθε κατάστημα κι ένας στολισμός!

638 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2022, 10:42 πμ | 0 σχόλια

Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία. Φέτος υπάρχει η πεποίθηση από τις ψυχές που “τρέχουν” αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που δίνει ζωή, πολιτισμό, τόνωση του Αποκριάτικου τουρισμού και της τοπικής οικονομίας της Πρέβεζας ότι έρχεται το καλύτερο Καρναβάλι όλων των εποχών.

Το σύνθημα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας τα λέει όλα: Κάθε πολιτιστικός ή άλλος σύλλογος, κάθε καφέ μπαρ, κάθε σχολείο, κάθε φροντιστήριο, κάθε μικρή ή μεγάλη παρέα ένα Γκρουπ ή μία αυτοσχέδια Καρναβαλική ομάδα. Οι αυτοσχέδιες Καρναβαλικές ομάδες είναι παρέες που αποφασίζουν να βγάλουν ένα θέμα, ντύνονται παρελάζουν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Μαζί με τα παραπάνω το μήνυμα του Καρναβαλικού Κομιτάτου είναι : Κάθε βιτρίνα καταστήματος εμπορικού κάθε κατάστημα εστίασης να μπει στο συνολικότερο κλίμα της Πρέβεζας και από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου να είναι στολισμένη με Αποκριάτικα είδη και στολίδια! Αξίζει να στηρίξουμε όλοι και όλες το Καρναβάλι μας!

Το πρόγραμμα των φετινών Καρναβαλικών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας-Απόκριες 2023 (Για την κάθε εκδήλωση θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση)

Αποκριάτικος στολισμός πόλης Πρέβεζας από 10 μέχρι και 16 Ιανουαρίου
Σάββατο 21 Ιανουαρίου κοπή πίτας Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας
Σάββατο 28 Ιανουαρίου Τελετή επίσημης έναρξης Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου Καρναβαλοδρώμενα-Δραστηριότητες-συναντήσεις Γκρουπ του Κομιτάτου
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου “Κόκκινος Χορός”
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου Καρναβαλοδρώμενα-Δραστηριότητες-συναντήσεις Γκρουπ του Κομιτάτου
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Τελετή λήξης του Καρναβαλιού.

Δηλώσεις συμμετοχών γκρουπ, αυτοσχέδιων ομάδων ή εθελοντών στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας μπορείτε να απευθύνεστε στους : Σπύρος Πλέουρας (6947565249- email tomistinenimerosi@gmail.com), Θωμάς Τσούνης (6937287704), Χρήστος Λούπας (6941606001).

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα