Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:00

Αμερικάνος Πρέσβης από την Πρέβεζα: Η Αμερική είναι ο πατέρας μου και η Ελλάδα η μητέρα μου

616 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2022, 12:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην πρόσφατη επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στην Πρέβεζα στον βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιο Γιαννάκη, ο Αμερικάνος Πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υπήρξε και μία τοποθέτηση του Αμερικάνου Πρέσβη που λέει πολλά και το περιεχόμενό της αποκαλύφθηκε σε κεντρικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Τη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον Αμερικάνο Πρέσβη Γιώργο Τσούνη και ένα παιδάκι 7 ετών, αποκάλυψε μιλώντας για τον Πρέσβη, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμερικάνος Πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης στον “Πρύτανη” της Ελληνικής Δημοσιογραφίας  Νίκο Χατζηνικολάου ήταν εξαιρετική!

Ο Πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του Πρέσβη στην Πρέβεζα και στην επίσκεψη στον τοπικό βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, ενώ αποκάλυψε ότι σε ερώτηση του 7χρονου παιδιού στον Αμερικάνο Πρέσβη, ποια χώρα αγαπά περισσότερο την Ελλάδα ή την Αμερική, ο Γιώργος Τσούνης απάντησε: “Η Αμερική είναι ο πατέρας μου και η Ελλάδα η μητέρα μου.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα