Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:50

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΔΥΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ

335 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2022, 11:17 πμ | 0 σχόλια

Η ΕΜΔΥΔΑΣ Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας καλεί τα μέλη της σε Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργανώνει στα Γιάννενα για το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό των Μηχανικών και στην Πρέβεζα σε έκτακτη Συνέλευση – Εκδήλωση για το Ασφαλιστικό.
Η Ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ – Τμήμα Ηπείρου (Αραβαντινού 6 – 8), στα Γιάννενα.

Ομιλητές θα είναι η κ. Στέλλα Βρακά, δικηγόρος και πρώην Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων με θέμα εισήγησης: «Οι όροι Ασφάλισης και Συνταξιοδότησης των Μηχανικών»

καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, κ. Δημήτρης Πετρόπουλος με θέμα εισήγησης: «Πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την ασφάλιση των μηχανικών, Παραδείγματα Υπολογισμού Σύνταξης και Εφάπαξ».

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση

 

Στην έκτακτη Συνέλευση – Εκδήλωση για το ασφαλιστικό την Παρασκευή 2/12/2022 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα «Θεοφάνειος» στην Πρέβεζα καλούμε τα μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ Η-Κ-Λ περιοχής Πρέβεζας και Λευκάδας με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση για θεσμικά και οικονομικά θέματα του κλάδου μας

2. Ενημέρωση για ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά του κλάδου μας

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Δημήτρης Πετρόπουλος, Πρόεδρος ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ

Στέλλα Βρακά, Δικηγόρος, πρώην Γεν. Γραμμ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα