Τρίτη, 16/04/2024 | 19:27

Την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού γιόρτασε το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας

397 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2022, 8:51 μμ | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες αναδεικνύοντας τη γενικότερη σημασία του αθλητικού ιδεώδους, που προάγει την ευγενή άμιλλα και τη συλλογικότητα.
Ειδικότερα, συμμετείχαν στη διοργάνωση οι παρακάτω αθλητικές ομάδες: 1) Δρόμου Ημιαντοχής 1.000 μ. 2) Ποδοσφαίρου, 3) Καλαθοσφαίρισης 4) Πετοσφαίρισης, 5) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και 6) Crossfit.
Υπεύθυνοι για την οργάνωση, την προπονητική προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων ήταν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του Σχολείου: 1) κ. Κατσανάκης Απόστολος και 2) κ. Κολοκυθάς Δημήτριος. Τις ομάδες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης επόπτευσε ο κ. Μπαλάφας Ανδρέας και την ομάδα Crossfit κατηύθυνε ο κ. Κοψάρης Κοσμάς.
Η Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων, που στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών σε όλη την διαδικασία, συγχαίρουν τα παιδιά για τον ενθουσιασμό και το ομαδοσυνεργατικό πνεύμα που επέδειξαν εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να εντάσσουν πάντα τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους ως στάση ζωής.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα