Σάββατο, 20/04/2024 | 06:57

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

279 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2022, 8:32 πμ | 0 σχόλια

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ
Στις 19 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη , πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sofia Balkan Hotel θεματικού χαρακτήρα με στόχο την προώθηση της Ηπειρώτικης ακτογραμμής από Πρέβεζα ως Σαγιάδα , ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για διακοπές.
Πράγματι η Αίθουσα του Ξενοδοχείου κατακλύστηκε από τουριστικούς πρακτόρους , δημοσιογράφους και bloggers. Όλοι αυτοί είναι που θα στείλουν το μήνυμα σε όλους τους Βούλγαρους μελλοντικούς επισκέπτες για τις τουριστικές ιδιαιτερότητες που έχει ο Νομός μας ώστε να μας επιλέξουν για τις επόμενες διακοπές τους.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εμπορικός ακόλουθος της ελληνικής Πρεσβείας στη Βουλγαρία ο Κος Δημήτρης Μίχας , όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Ήπειρο. Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Υφυπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας Κυρία Mariela Modeva και είπε για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δυο λαών. Τη σκυτάλη πήρε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Βουλγαρίας-Ρουμανίας Κύριος Γιώργος Σταφυλλάκης όπου μίλησε και αυτός με τα καλύτερα λόγια για την Ήπειρο , ακολούθησε ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Κύριος Πολύκαρπος Χαλκίδης όπου καλωσόρισε με τη σειρά του τους παρισταμένους και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την σημαντική αυτή ημερίδα προώθησης του Νομού της Πρέβεζας και όλης της ακτογραμμής όπου στη συνέχεια περιέγραψε τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού όπως Αρχαιολογικούς-Ιστορικούς χώρους , γαστρονομία και φυσικό πλούτο που έχει ο Νομός μας. Στη συνέχεια η Κυρία Δηλαβέρη Ρεγγίνα Πρόεδρος του Λιμένα Ηγουμενίτσας αλλά και Περιφερειακός Σύμβουλος υπογράμμισε για την Ήπειρο όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει όπως επίσης και το στρατηγικό σχεδιασμό στο κομμάτι του Τουρισμού. Τέλος η Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου Κυρία Ιουλία Μαρκούλα πρόβαλλε σε βίντεο αναλυτικά όλες της ομορφιές της Ηπείρου στοχεύοντας ειδικότερα την παράκτια ζώνη.
Μετά το πέρας της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις b2b μεταξύ ξενοδόχων και τουριστικών γραφείων της Βουλγαρίας για μεταξύ τους συμφωνίες.
Από την πλευρά της η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Ηπείρου , τον Περιφερειάρχη Κύριο Αλέξανδρο Καχριμάνη , τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κύριο Στράτο Ιωάννου , την Διευθύντρια Τουρισμού Κυρία Ιουλία Μαρκούλα και την εταιρεία που συνεργάστηκε με την Περιφέρεια για την άψογη διοργάνωση της ημερίδας και την δυνατότητα να έρθουμε κοντά με τα τουριστικά γραφεία της Βουλγαρίας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που ακολούθησαν την αποστολή και θα δοθούν σε όλα τα μέλη της Ένωσης τα στοιχεία επικοινωνίας από όλα τα πρακτορεία της Βουλγαρίας που ήρθαμε σε επικοινωνία.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα