Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:33

14η Ηπατο-Γαστρεντερολογική Εκδήλωση στη Λευκάδα

295 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2022, 5:10 μμ | 0 σχόλια

Σημαντική επιστημονική εκδήλωση από το
Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας και τη Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική Ιωαννίνων στη Λευκάδα

Μια ακόμη αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ), σε συνεργασία με τη Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποτελεί η 14η Ηπατο-Γαστρεντερολογική Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Λευκάδα. Στόχο έχει, την επιμόρφωση των ιατρών στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατολογίας και Γαστρεντερολογίας.
Οι εργασίες της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Λευκάδα.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και στρογγυλά τραπέζια γύρω από επιλέγμενα θέματα όπως: Δημόσια Υγεία, ΙΦΝΕ – Ελκώδης κολίτιδα, Νόσος Crohn, ανώτερο πεπτικό, Λεπτό έντερο, , Χοληφόρα – Πάγκρεας, Ήπαρ, Κατώτερο πεπτικό.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασευή, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 με ειδική συνεδρία για του Νοσηλευτές καθώς και την καθιερωμένη συνάντηση Γαστρεντερολόγων της ΒΔ Ελλάδας.

Η Εναρκτήρια Τελετή του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20.30 με προσκεκλημένο ομιλητή ομότιμο Καθηγητή Γαστρεντερολογίας κ. Ε. Τσιάνο με ομιλία: «Η Ιστορία της Ενδοσκόπησης»

Η εγγραφή στις εργασίες της Εκδήλωσης είναι δωρεάν.
Χορηγούνται 17 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA E-mail: info@conferre.gr, Website: http://inepig-ioannina.gr/

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα