Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:37

Δήμος Ιωαννιτών: «Επίκαιρα θέματα κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων»

281 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2022, 5:00 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου “Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για Πόλεις Ενσωμάτωσης – European Platform of Integrating Cities (EPIC)” διοργανώνει ημερίδα με τίτλο “Επίκαιρα θέματα κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων” την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 09:00 – 17:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ. Χατζής” (Παλαιά Σφαγεία).
Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε επίκαιρα θέματα του μεταναστευτικού/ προσφυγικού ζητήματος, καθώς και η ενημέρωση του κοινού για προγράμματα κοινωνικής ένταξης που υλοποιούνται από το Δήμο Ιωαννιτών, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, και κοινωνικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα και να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον κάτωθι σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1tjebidx2Fl0CCOysHzUyvadG7EgmG_LlGbbZDU86hII/edit?usp=sharing
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας στο 26513 61311 ή αποστέλλοντας email στο epicioannina@gmail.com .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα