Πέμπτη, 18/04/2024 | 08:28

Ολοήμερο τμήμα στο ειδικό σχολείο Πρέβεζας

434 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/09/2022, 8:39 μμ | 0 σχόλια

Το Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας μετά από μεγάλη προσπάθεια με τη στήριξη του ΚΕΔΑΣΥ και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στελεχώθηκε φέτος με όλες τις ειδικότητες και θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Τμήμα ανέφερε η προϊσταμένη του Σχολείου Αργυρού Ελένη, κατά τη διάρκεια του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Σημειώνοντας ότι το σχολείο πρέπει να είναι πηγή χαράς, δημιουργίας και ελπίδας για τους μικρούς μαθητές.
Η ίδια τόνισε ότι γίνεται μια συνεχόμενη προσπάθεια ώστε το σχολείο να ανακαινιστεί και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στους μικρούς μαθητές και ευχαρίστησε τους γονείς, το Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κουμπή Γρηγόριο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Αργυρό, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, το τμήμα ηλεκτρολόγων του Δήμου και το τμήμα υδραυλικών που συνεχώς στηρίζουν και βοηθούν το σχολείο.
Τέλος, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του σχολικού έτους 2021-2022 κ.Γεώργιο Μότσιο, τον υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Παύλο Παλατζίδη και τον προϊστάμενο του ΚΕΔΑΣΥ Πρέβεζας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου Δημήτρη που ήταν δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να στελεχωθεί το Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα