Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:22

Πρέβεζα: Η ομάδα More Κομιτάτο βάζει φωτιά τον Αύγουστο και καίει το Καλοκαίρι!

836 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2022, 6:07 μμ | 0 σχόλια

 

Περισσότερο η διάθεση του κόσμου να ζήσει κάτι διαφορετικό τον Αύγουστο του 2022, να ζήσει κάτι γνήσια διασκεδαστικό, οδήγησε την ομάδα MORE Κομιτάτο μαζί με φορείς της πόλης να ετοιμάσουν το απόλυτο καλοκαιρινό event.

Και όταν οι συγκεκριμένοι μιλάνε για το απόλυτο καλοκαιρινό event, το εννοούν. Κι άλλοι προσπάθησαν να λανσάρουν αυτό το “το γεγονός του καλοκαιριού” κι ας μας συγχωρήσουν οι φίλοι της Jazz αλλά δεν μπορεί να είναι για την Πρέβεζα η MARINA SATTI το event του καλοκαιριού, μιας Πρέβεζας που έχει φιλοξενήσει Buena Vista, Stranglers, Animals κ.α.

Οι More Κομιτάτο είναι μια ομάδα ετών Καρναβαλιστών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που αρνείται να στοιχηθεί και να συμβιβαστεί με όσα σερβίρονται, ως event γι’ αυτό σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς της περιοχής ετοιμάζει ΤΟ EVENT του καλοκαιριού.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες για τον κόσμο της Ηπείρου, της Λευκάδας και της Αιτωλοακαρνανίας που δεν θα θέλει να χάσει αυτό το μοναδικό, αυτό το ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα