Σάββατο, 20/04/2024 | 15:06

Πρέβεζα-Ζυμώσεις: Σπύρος Κόκκαλης και Βασίλης Ιωάννου πάνε στον ίδιο… κουρέα;

648 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2022, 11:03 πμ | 0 σχόλια

Το.. ευτύχημα (;) είναι ότι έχουμε ανθρώπους σχεδόν παντού και ενημερωνόμαστε από πρώτο χέρι για τις συναντήσεις που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον στο νομό Πρέβεζας.

Πρωί Τετάρτης 31 Αυγούστου, το τοπίο ήταν κάπως μελαγχολικό λόγω της τελευταίας μέρας του καλοκαιριού, αλλά ο ήλιος έλαμπε!

Οι πιο…πονηροί μπορεί να κάνουν συνειρμό με τον… ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε, μιλάμε για τη συνάντηση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Κόκκαλη, με τον Βασίλη Ιωάννου που με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ εξελέγη δύο φορές νομάρχης Πρέβεζας και μία φορά για μικρό χρονικό διάστημα, βουλευτής.

Ήταν κομματικού χαρακτήρα αυτή η συνάντηση; Μίλησαν για ποδόσφαιρο; Διότι είναι και οι δύο…ολυμπιακοί και ο ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο προβληματίζει με τις εμφανίσεις του στην αρχή του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση η συνάντηση αυτή η οποία όπως με πληροφόρησαν ήταν ολιγόλεπτη, δεν έμεινε μακριά από …αδιάκριτα βλέμματα.

Θα ήταν παράλειψη να μην προσθέω ότι τις δύο φορές που στις εκλογές της αυτοδιοίκησης ο Βασίλης Ιωάννου εξελέγη νομάρχης Πρέβεζας είχε και τη στήριξη του ΣΥΝασπισμού, που εξελίχθηκε στην πορεία… σε ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν δηλαδή νομάρχης συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμού. Και επειδή τελευταία συζητείται πολύ έντονα για comeback του Βασίλη Ιωάννου στην αυτοδιοίκηση, αλλά αυτή τη φορά στον Α΄βαθμό, υπάρχουν προθέσεις συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι συζητήσεις πληθαίνουν αναφορικά με την κάθοδο του Βασίλη Ιωάννου ως υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, όσο για τον γραμματέα της νομαρχιακής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Σπύρο Κόκκαλη, θα κάνω μια ασφαλέστατη πρόβλεψη. Όσο βαίνομεν προς εκλογάς (είτε Εθνικές, είτε αυτοδιοικητικές) θα περάσει κόσμος και κοσμάκης από το Μητρόπολης καφέ για να συναντήσει τον Σπύρο.

Να πάμε στα πιο…σοβαρά. Στη φωτογραφία φαίνονται και ο Βασίλης Ιωάννου και ο Σπύρος Κόκκαλης, να είναι φρεσκοκουρεμένοι και μάλιστα το στυλ κουρέματός τους, μοιάζει.

Λέτε να πηγαίνουν στον ίδιο κουρέα; Μυστήρια πράγματα!


Ο… Εξάδελφος του ΤΟΜΕΑΡΧΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα