Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:56

Ο Διονύσης Ζάχος υπόσχεται να κάνει την Πρέβεζα να “Γελάσει Δυνατά”-Κυριακή 21 Αυγούστου Δημοτικό Κηποθέατρο

681 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/08/2022, 7:54 πμ | 0 σχόλια

Ο Διονύσης Ζάχος υπόσχεται να κάνει την Πρέβεζα να “Γελάσει Δυνατά”-Κυριακή 21 Αυγούστου Δημοτικό Κηποθέατρο -Εκδήλωση στήριξης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας

Ο Διονύσης Ζάχος ο γνωστός performer υπόσχεται να κάνει την Πρέβεζα να “γελάσει δυνατά” μέσα από το show του, που περιλαμβάνει πολύ σάτιρα και εκπληκτικές μιμήσεις. Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρσ 21:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος και τη στηρίζει ο Δήμος Πρέβεζας αλλά και 18 χορηγοί και είναι δωρεάν για το κοινό με τη μόνη υποχρέωση οι θεατές να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την παράταση τους χορηγούς, το Δήμο Πρέβεζας, την ειδική συνεργάτη του Δήμου Γιώτα Γεωργάκου, και τους ανθρώπους του τμήματος Πολιτισμού. Αφιερώνει την παράσταση σε όλον τον κόσμο αλλά και στο Δημήτρη Νικολό, που αν και δεν είναι κοντά μας είναι πάντα στις καρδιές μας.
“Στις δικές μου τράπεζες έχω μόνο φίλους” είπε μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά. Ο Διονύσης Ζάχος ο αγαπημένος φίλος της Πρέβεζας με τα πολλά ταλέντα αναφέρθηκε στην παράσταση, όλα όσα τον δένουν με την Πρέβεζα, τα σχέδια για το χειμώνα σημειώνοντας ότι το μόνο επίθετο που πρέπει να έχουμε είναι “άνθρωπος”. Η παράσταση είναι διαδραστική και εκτός από γέλιο προσφέρει και μηνύματα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα στην τέχνη, στον καλλιτέχνη και σε όλα όσα μεταφέρει μια παράσταση σημειώνοντας ότι το “Γελάμε δυνατά” κλείνει με την συγκλονιστική ατάκα…”άνθρωπο με είπανε”… Στο Διονύση Ζάχο αρέσουν τα δύσκολα, οι ατάκες του έχουν αφήσει ιστορία και στην παράταση θα αλλάξει 19 κοστούμια και θα κάνει 52 διαφορετικές φωνές. Εδώ και 22 χρόνια επισκέπτεται την Πρέβεζα και μας χαρίζει απλόχερα το γέλιο σατιρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις με τον δικό του μαγευτικό τρόπο. Ο ίδιος υπογράφει τα κείμενα και έχει έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή και στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας. “Η Ελλάδα είναι μια επιθεώρηση που εμείς δεν συμμετέχουμε” μας είπε, ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός για όλους εκείνους που τους “σοκάρουν” οι αθυροστομίες σε μια παράσταση όταν “κλείνουν” τα αυτιά τους στη μουσική τραπ που ακούν τα παιδιά τους.
Ο Διονύσης Ζάχος έχει μια μορφή “τρέλας”, όπως μόνο οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν και μας μίλησε για τη συμμετοχή του στην ταινία του Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα “Η Θυσία” χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ρόλο έκπληξη που θα ερμηνεύσει αλλά και για τα σχέδια του χειμώνα που περιλαμβάνουν τη θεατρική παράσταση “Μια τρελή – τρελή σαραντάρα”
Είναι ένας καλλιτέχνης που τσαλακώνεται και η interactive επαφή με το κοινό είναι μεταδοτική. Ρένα Βλαχοπούλου Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωζώ Σαπουτζάκη, Μαρινέλλα, Μοσχολιού, Μούσχουρη, Μελίνα αλλά και άνθρωποι της επικαιρότητας Μητσοτάκης, Κατσαφάδου, Πρίνου και μια πλειάδα άλλων προσώπων και καταστάσεων μπλέκονται μεταξύ τους.
Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλους τους ρόλους και σε όλους τους χώρους και μας έδωσε ένα μικρό δείγμα από ότι έχει ετοιμάσει στην παράσταση της Κυριακής μιμούμενος τη Ζωζώ Σαπουντζάκη αλλά και την Βίκυ Μοσχολιού.
Η σάτιρα επιτρέπει να μεταδοθούν πολλά μηνύματα και ο Διονύσης Ζάχος μας καλεί να στηρίξουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας με τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα