Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:13

Θάνατος 17χρονης: Τη βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μώλωπες – Έφερε ίχνη πάλης

1326 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/08/2022, 8:46 πμ | 0 σχόλια

Σοκαρισμένη η γειτονιά  «ξύπνησε» το πρωί της Τρίτης (02.08.2022) με την είδηση πως ένα 17χρονο κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό.

Όλα δείχνουν δολοφονία, αφού το θύμα έφερε μώλωπες στο σώμα του και φέρει ίχνη πάλης. Η αστυνομία, πάντως, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι το τραγικό γεγονός.

Ήταν η μητέρα και η αδερφής της που βρήκαν τη 17χρονη νεκρή, στο δωμάτιό της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. Το άτυχο κορίτσι, που δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα δολοφονίας, βρέθηκε ημίγυμνο και με τη φόρμα της κατεβασμένη.

 

Το σπίτι, όμως, δεν έχει σημάδια παραβίασης. Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της για να ρίξει φως στο θρίλερ και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δολοφονία ή όχι. Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε, άγνωστο για που. Οι συγκάτοικοι του νεαρού έχουν επίσης μεταφερθεί για να δώσουν κατάθεση.

Όταν η μητέρα και η αδερφή του θύματος επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, άρχισαν να φωνάζουν τη 17χρονη. Πήγαν στο δωμάτιό της και εκεί τη βρήκαν νεκρή. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Φίλη της 17χρονης, μόλις έμαθε το θάνατό της, βρέθηκε στο Περιστέρι. Ήταν συγκλονισμένη από το γεγονός. Μόλις χθες είχε δει τη νεαρή κοπέλα και, όπως είπε, όλα ήταν μια χαρά. Ο σύντροφος του 17χρονου κοριτσιού ήταν λίγο μεγαλύτερός της, από το Πακιστάν και όπως είπε η φίλη της «φαινόταν καλός άνθρωπος». Τα δυο κορίτσια γνωρίζονταν τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια.

Χθες (01.08.2022) το βράδυ, όπως είπε μια γειτόνισσα, μια παρέα της χτύπησε το κουδούνι για να τους ανοίξει κι ένα από τα άτομα της είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Όταν σήμερα το πρωί έμαθε για το θάνατο της 17χρονης, το είπε στην αστυνομία και ερευνάται και αυτή η πληροφορία, μήπως κάποιος απ’ την παρέα αυτή είδε κάτι που μπορεί να συνεισφέρει στην έρευνα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα