Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:48

instaDoctor: Το ραντεβού με το γιατρό όπως πρέπει να είναι!

371 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2022, 10:25 πμ | 0 σχόλια

“Ψάχνω γιατρό άμεσα! Πώς θα βρω κάποιον κοντά μου;”, “Πρέπει να πάω στο γιατρό αλλά δεν θέλω να πάω σε κάποιον εντελώς άγνωστο”, “Θέλω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν προλαβαίνω να καλέσω στις ώρες εργασίας του ιατρείου”. Τέλος σε κάθε προβληματισμό έρχεται να βάλει το instadoctor.gr όσον αφορά στην εύρεση ιατρού και το κλείσιμο ραντεβού μαζί του. Γνωρίστε όλα τα προνόμια που προσφέρει το instadoctor.gr στους χρήστες του εντελώς δωρεάν.

Ραντεβού άμεσα και εύκολα
Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του instadoctor.gr είναι ότι οι χρήστες του μπορούν με μία απλή αναζήτηση να βρουν άμεσα το γιατρό που τους ενδιαφέρει στην περιοχή τους. Χωρίς αναζητήσεις σε τηλεφωνικούς καταλόγους, επικοινωνίες με τα ιατρεία για εύρεση ραντεβού και άλλες ταλαιπωρίες. Από τον υπολογιστή ή το κινητό του, μπορεί κανείς να κάνει μία απλή αναζήτησή και να βρει μία λίστα αποτελεσμάτων με τις πληροφορίες κάθε γιατρού. Αφού επιλέξει γιατρό, εμφανίζεται μπροστά του ένα ημερολόγιο με τα διαθέσιμα ραντεβού του γιατρού και απλώς επιλέγει αυτό που τον βολεύει.

Αξιολόγηση γιατρού
Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το προφίλ του κάθε γιατρού, πριν αποφασίσουν αν θα κλείσουν ραντεβού μαζί του. Η ομάδα του instadoctor.gr έχει συγκεντρώσει για τον κάθε γιατρό πλούσιες πληροφορίες που σίγουρα ενδιαφέρουν όπως οι σπουδές του και η κατάρτιση του, η προϋπηρεσία του, το κόστος της επίσκεψης, η εξειδίκευσή του, τα ταμεία που δέχεται, φωτογραφίες και βίντεο, οδό με χάρτη και διαδρομή, λεπτομέρειες που αφορούν τη μέθοδο θεραπείας που θα ακολουθήσει ο γιατρός, τις πλήρεις υπηρεσίες που παρέχει, σχετικά περιστατικά που έχει αναλάβει στο παρελθόν κ.α. Όσο αυξάνεται η χρήση της πλατφόρμας, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να βλέπουν παλιότερες και να προσθέτουν νέες αξιολογήσεις των γιατρών, που αποτελεί για πολλούς σημαντικό παράγοντα επιλογής.

Εξειδικευμένη αναζήτηση
Ο εκάστοτε χρήστης εφόσον το θέλήσει μπορεί να κάνει και πιο εξειδικευμένη αναζήτηση. Αφού έχει επιλέξει ειδικότητα και περιοχή, μπορεί να επιλέξει φίλτρα, όπως μία συγκεκριμένη υπηρεσία που τον ενδιαφέρει από το γιατρό (π.χ. καθαρισμός δοντιών) ή να βάλει φίλτρα ανάλογα με παροχές του γιατρού όπως τα ταμεία που εξυπηρετεί, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, περιστατικά παιδιών, αν δέχεται πληρωμή με κάρτα, αν κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, αν υπάρχουν ειδικά κόστη για ΑμεΑ, ανέργους ή φοιτητές κ.α.

Ραντεβού με βιντεοκλήση
Μέσω του instadoctor.gr μπορεί να πραγματοποιηθεί διαδικτυακό ραντεβού με το γιατρό μέσω τηλεδιάσκεψης.

Δωρεάν χρήση
Η χρήση του instaDoctor και όλες οι παροχές του είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες χωρίς ψιλά γράμματα και εξαιρέσεις.

Μπες τώρα το instadoctor.gr και βρες άμεσα και αξιόπιστα το γιατρό που χρειάζεσαι.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα