Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:20

Λευκάδα: Θρίλερ με νεαρό που βούτηξε σε αυτή την παραλία και αγνοείται – Τι είπαν οι φίλοι του

875 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2022, 9:56 πμ | 0 σχόλια

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Λευκάδα με την αγωνία να κορυφώνεται. Ο νεαρός βούτηξε στην παραλία μπροστά σε φίλους του και έκτοτε είναι αγνοούμενος…

Δεύτερη μέρα αγωνίας στη Λευκάδα για ένα νεαρό που παραμένει αγνοούμενος. Όπως είπαν οι φίλοι που ήταν μαζί του, ο νεαρός βούτηξε μπροστά τους και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Οι ίδιοι ειδοποίησαν τις Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες. Δυστυχώς τη νύχτα που πέρασε δεν βρέθηκε κανένα σημάδι ζωής και οι επόμενες ώρες κρίνονται καθοριστικές. Όλοι προσεύχονται και ευελπιστούν, ο νεαρός να βρεθεί ζωντανός.

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες λιμενικού και δυτών προκειμένου να βρεθεί ο νεαρός αλλοδαπός που χάθηκε στα νερά στην παραλία Μύλος, στη Λευκάδα. Ο νεαρός άνδρας, είχε πάει στην δημοφιλή παραλία του νησιού, για να κολυμπήσει μαζί με φίλους του, χθες το απόγευμα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν τη νύχτα και θα συνεχιστούν και τη μέρα με την ελπίδα να βρεθεί. Όσο όμως περνούν οι ώρες λιγοστεύουν και οι ελπίδες.

Η παραλία Μύλος βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Κάθισμα και Αγιος Νικήτας στη Λευκάδα. Η πρόσβαση είναι δυνατή είτε με εκδρομικά καραβάκια από τον Αγιο Νικήτα που μεταφέρουν τους επισκέπτες, είτε περπατώντας μονοπάτι με αφετηρία από τον οικισμό του Αγίου Νικήτα. Η διαδρομή είναι περίπου 20 λεπτά. Η θέα απο την κορυφή του λόφου που χωρίζει την παραλία Μύλος απο τον Άγιο Νικήτα είναι μαγευτική.

Η παραλία αυτή δεν είναι οργανωμένη ούτε έχει σκιά οπότε χρειάζονται τα απαραίτητα για την παραμονή εκεί. Η παραλία έχει λευκή άμμο και βαθιά τιρκουάζ νερά, που κάθε καλοκαίρι μαγνητίζουν δεκάδες χιλιάδες τουρίστες. Ένας από αυτούς, βούτηξε χθες το απόγευμα και τα ίχνη του χάθηκαν.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιώτη δύτη, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ-φωτό: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα