Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:57

Οι λογικές τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα υπερισχύουν των τιμών στα καύσιμα στην τουριστική Πρέβεζα

503 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2022, 3:51 μμ | 0 σχόλια

 

Πολύς λόγος γίνεται σχεδόν σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας για το εάν και κατά πόσο επηρεάζει την κατανάλωση στον εγχώριο τουρισμό, το ζήτημα των τσουχτερών τιμών στα καύσιμα.

Αυτή η συζήτηση δεν αποτελεί εξαίρεση και αναφορικά με την Πρέβεζα που με τη μεθοδική δουλειά που έχει γίνει σε επίπεδο τουριστικής προβολής, φιλοδοξεί να επενδύσει αποτελεσματικά και επιτυχημένα στον τουρισμό.

Σαφώς και επηρεάζουν όσοι μετακινούνται οι τιμές στη Βενζίνη και τα καύσιμα κι αυτό είναι γενικώς αποδεκτό, όμως η Πρέβεζα αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό που ξεφεύγει από τις πολύ τσουχτερές τιμές άλλων τουριστικών προορισμών.

Έλληνες επισκέπτες και από την Πρωτεύουσα και  από την Βόρεια Ελλάδα έχουν παραδεχθεί σε συνομιλίες που είχαμε μαζί τους, ότι αφενός οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από …λογικές στην Εστίαση, ενώ και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών είναι σαφέστατα υψηλή.

Η Πρέβεζα λοιπόν διαθέτει ένα υπερόπλο απέναντι στις τσουχτερές τιμές της βενζίνης και των καυσίμων κι αυτό δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό των λογικών τιμών και της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Ήδη αυτή η διαμορφωμένη κατάσταση στην πόλη της Πρέβεζας έχει κυκλοφορήσει στο πανελλήνιο, η νύφη του αμβρακικού δρέπει καρπούς από την φιλόξενη σε όλα τα επίπεδα συμπεριφορά της απέναντι σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες και αναμένεται να κερδίσει το στοίχημα στον τουρισμό για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου.

Οι λογικές τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα υπερισχύουν των τιμών στα Καύσιμα στην τουριστική Πρέβεζα.

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα