Τρίτη, 23/04/2024 | 11:19

Όλη η Πρέβεζα στο γάμο της χρονιάς! Γιαννίκο-Αρετή να ζήσετε και να ευτυχήσετε!

4980 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/05/2022, 1:20 μμ | 0 σχόλια

Όρκους αιώνιας αγάπης έδωσαν την Κυριακή 1η Μάη ο Γιαννίκος Γιαννάκος και η Αρετή Γιάπρου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Πρέβεζα.

Οι οικογένειες Δημητρίου και Νικολέττας Γιαννάκου και Βασιλείου & Μαρίας Γιάπρου πάντρευαν τα παιδιά τους και κουμπάροι ήταν οι Γιάννης Βοϊλης και η Φαίη Παπακωνσταντίνου.

 

Και ήταν όλη η Πρέβεζα εκεί, συνάδελφοι του δικηγόρου Βασίλη Γιάπρου, φίλες και φίλοι των νεόνυμφων και των οικογενειών τους, συγγενείς και υπήρχε μεγάλη συγκίνηση από Πρεβεζάνους. Συγκίνηση σαν να πάντρευαν το δικό τους παιδί γιατί τέτοιο είναι το δέσιμο της Πρέβεζας με τον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Γιάπρο. Έτσι αισθάνεται την Αρετή η Πρέβεζα σαν δικό της παιδί που ενώθηκε με τον Γιαννίκο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σε ότι αφορά το.. . τελετουργικό, ο γαμπρός περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας, πέρασε ένα αυτοκίνητο με κόρνες, άρχισε να χειροκροτά ο κόσμος, αλλά ήταν για.. αντιπερισπασμό, δεν ήταν η νύφη μέσα. Ξανά αυτοκίνητο με κόρνες και μάλιστα κάμπριο, μέσα ήταν ο πεθερός και η νύφη, αλλά δε σταμάτησε στην εκκλησία, συνέχιζε η βόλτα από τον… Πεθερό. Μετά από λίγη ώρα έφτασε για τα καλά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πρέβεζα και ο κόσμος που είχε κατακλύσει τον αύλιο χώρο ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ευχές.

Γιαννίκο -Αρετή να ζήσετε να ευτυχήσετε και καλούς απογόνους. Και κάτι τελευταίο… Γιαννίκο την Αρετούλα και τα μάτια σου κι όπως λέμε στην Πρέβεζα “Έχε το νου σου” είναι δικό μας παιδί.

Σπύρος Πλέουρας 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα