Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:53

Πρέβεζα-Γιώργος Δημητρίου: Μετά το χρίσμα της Κοινωνίας- χρίσμα υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

2836 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/05/2022, 11:48 πμ | 0 σχόλια

 

Στην πλατφόρμα διεκδίκησης του χρίσματος του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το νομό Πρέβεζας, κατέθεσε την αίτησή του ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας Γιώργος Δημητρίου.

Ο Γιώργος Δημητρίου έχει τεράστια κοινωνική προσφορά, έχει στηρίξει αδύναμους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και έχει χορηγήσει αμέτρητες φορές αθλητικά σωματεία της περιοχής μας.

Ο Γιώργος έχει απήχηση και είναι αγαπητός σε όλους τους κομματικούς χώρους και τέτοιους υποψήφιους ας μην γελιόμαδτε θέλουν όλα τα κόμματα. Θεωρούμε δεδομένο ότι το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ θα χρίσει υποψήφιο βουλευτή τον Γιώργο Δημητρίου στο νομό Πρέβεζας, αφού είναι δεδομένο ότι με τέτοι υποψηφιότητα θα ανεβάσει πολύ το ποσοστό του στην περιοχή μας.

Πριν πάρει όμως το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ=ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Δημητρίου, έχει πάρει προ-πολλού το χρίσμα της τοπικλής κοινωνίας καθώς ο εκλεγμένος στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Γιώργος είναι ιδιαίτερα αγαπητό και αξισέβαστο πρόσωπο στην κοινωνία του νομού Πρέβεζας.

Στο δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνεται με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμά Κάρτσακλα μετά την πρόσφατη νίκη στις εκλογές της Ένωσης.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εύχεται στον Γιώργο Δημητρίου Καλή επιτυχία, αν και τη θεωρούμε δεδομένη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα