Τετάρτη, 24/04/2024 | 03:56

Πρέβεζα: Μόνο συμπάθεια για τον Γιώργο Τρυφωνίδη

868 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/05/2022, 8:25 μμ | 0 σχόλια

Είμαι 32 χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά.

Συμπληρώνω 21 χρόνια εκδότης της εφημερίδας ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση 10 περίπου χρόνια διαχειριστής του site ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, 8 χρόνια εκδότης του τουριστικού-καλοκαιρινού οδηγού του νομού Πρέβεζας, έχω κάνει πολλά χρόνια ραδιόφωνο και έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια τον σφυγμό στα κοινά της Πρέβεζας.

Τον Γιώργο Τρυφωνίδη τον έζησα από το 1986 όταν και εκτέθηκε υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, τα χρόνια της Παντοδυναμίας του Νίκου Γιαννούλη.

Ακόμα και κόσμος που δεδομένα στήριζε Νίκο Γιαννούλη, παρότι δεν τον ψήφιζε, τον έβλεπε με συμπάθεια τον Γιώργο Τρυφωνίδη.

Τρία χρόνια άρχισαν τα χρόνια των έντονων κομματικών παραθέσεων στο εσωτερικό της ΝΔ ανάμεσα στον Γιώργο Τρυφωνίδη και την Μερόπη Καλδή.

Ο Γιώργος Τρυφωνίδης βγήκε βουλευτής, ξαναβγήκε βουλευτής, ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ. Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις απόψεις του ή τα πεπραγμένα του, αποτελεί μέρος της ιστορίας του τόπου.

Επειδή πολλοί έχουν αντιληφθεί την εκρηκτικότητα του Τομεάρχη, προσπάθησαν να τον φτιάξουν για … ειρωνικό σχόλιο του Τρυφωνίδη. Χτύπησαν λάθος πόρτα. Καμία κακία και μόνο συμπάθεια για τον Γιώργο Τρυφωνίδη, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις απόψεις του. Δεν έχει να κάνει. Ακόμα και απέναντι να είμαι με τον Γιώργο Τρυφωνίδη που ήμουν και πιθανότατα να είμαι ξανά, υπάρχει ένα… Respect από την πλευρά μου!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα