Τρίτη, 19/03/2024 | 10:54

Πάνω από 1000 μέλη στην Πρέβεζα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

509 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2022, 2:27 μμ | 0 σχόλια

Ικανοποίηση επικρατεί στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας από την προσέλευση του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα – που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος- και της Κεντρικής Επιτροπής. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία περίπου 1000 ήταν τα νέα μέλη στην Πρέβεζα. Σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα και εκλογικά τμήματα λειτούργησαν στη Λαϊκή Αγορά στην Πρέβεζα , όπου υπήρχαν τέσσερις κάλπες, στα παλιά δημαρχεία Λούρου, Θεσπρωτικού, Πάργας και στα Δημαρχεία Φαναρίου στο Καναλάκι και Ζηρού στην Φιλιππιάδα.
“Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας πως “η συμμετοχή ξεπέρασε τις 150.000″.
Σε δήλωση του ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα αναφέρει “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις χιλιάδες των πολιτών, που συμμετείχαν μαζικά και επιδοκίμασαν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, να στείλουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής.
Τα χίλια νέα μέλη στον Νομό μας και τα πάνω από εκατόν δέκα χιλιάδες νέα μέλη σε όλη τη χώρα είναι η απτή απόδειξη της ανάγκης για ένα σύγχρονο και ριζοσπαστικό κόμμα, που θα οδηγήσει στην πολιτική ανατροπή, δίνοντας τέλος στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Θέλω να ευχαριστήσω τις οργανώσεις και τα μέλη του κόμματος, που οργάνωσαν και εκτέλεσαν άψογα πρωτόγνωρες για κομματικό σχηματισμό εκλογικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία των εκατόν εβδομήντα δύο χιλιάδων νέων μελών να είναι οργανωτικά ένα άλλο κόμμα, παγιώνοντας περίτρανα τη θέση του ως ο εκφραστής της προοδευτικής παράταξης στη χώρα.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα