Τρίτη, 19/03/2024 | 09:59

Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας

378 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2022, 1:14 μμ | 0 σχόλια

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία ADT ΩΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Τ.Ε. για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας», αξίας 711.497,98€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Την σύμβαση υπέγραψαν για την ΔΕΥΑΗ ο Πρόεδρος της, κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης και για την ανάδοχο μελετητική εταιρεία η εκπρόσωπός της, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά:
«Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί τη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πρόληψης και αντιπλημμυρικής θωράκισης περιοχών του Δήμου Ηγουμενίτσας, που αποδεδειγμένα παρουσιάζουν μία συνέχεια, τα τελευταία χρόνια, σε πλημμυρικά φαινόμενα.
Μετά την υλοποίηση της μελέτης στο σύνολό της, θα προκύψουν έργα αξίας, πλέον των 30.000.000€, έργα με τα οποία η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας οχυρώνει τον Δήμο μας απέναντι στην κλιματική μεταβλητότητα, δημιουργώντας παράλληλα ένα προστατευτικό περιβάλλον ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όλων μας».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα