Τετάρτη, 24/04/2024 | 09:02

Ψηφοδέλτιο τσάμπιονς ληγκ, Ο Κάχρι φύλαρχος; Καλαντζής, Ζαχαριάς, Γεωργάκος-Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

579 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/04/2022, 10:26 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 38…

 

Ποιοί θα παίξουν… μπάλα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Πρέβεζας;

Όσο εσείς παίζετε… μπάλα τόσο υλικό έχει ο Τομεάρχης. Φιλόδοξος (υπό την έννοια ότι φιλοδοξεί, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάθοδο στις δημοτικές εκλογές) υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, είπε σε φιλικό του περιβάλον ότι ετοιμάζει ψηφοδέλτιο Τσάμπιονς ληγκ. Δηλαδή Μπενζεμά, Εμπαπέ, Λεβαντόφσκι και τέτοιο υλικό, για να δούμε…

Είναι η Ήπειρος Φυλή και ο Κάχρι Φύλαρχος ή είναι ο Αλέκος ο πρωθυπουργός της Ηπείρου;

Μια ωραία συνέντευξη ήταν αυτή στην οποία φιλοξενήθηκε ο ενεργός πολίτης Φίλιππας Ξέρας (τι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ πίστεψαν ότι σε επίπεδο Δήμου Πρέβεζας είναι… ενεργοί πολίτες;) σε ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου. Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με όσα είπε ο Φίλιππας, η συγκεκριμένη συνομιλία είχε ενδιαφέρον. Είπε ο Φίλιππας ότι η Ήπειρος είναι φυλή και γι’ αυτό και οι ονομασίες, Φύλαρχος και Αντιφύλαρχος. Συμφώνησαν στην κριτική και οι δύο προς τον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή αρχή. Ο Βασίλης είπαμε εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας; Δε συμφωνώ με το Φύλαρχος διότι δεν πιστεύω ότι η Ήπειρος είναι φυλή, από την άλλη ο Πιπεριάς φανατικός Καχριμανικός επιμένει: Ο Αλέκος Καχριμάνης είναι και θα παραμείνει για όσο θέλει …πρωθυπουργός της Ηπείρου. Να σημειώσω ότι τη συνομιλία Βασίλη Ιωάννου -Φίλιππα Ξέρα, δεν την άκουσε ο … Πιπεριάς!

Δε σταματά ο Καλαντζής να μην αφήνει τίποτα στην τύχη όπου κι αν διοικεί…

Είτε στον δήμο Ζηρού, είτε στον ΦΟΔΣΑ, είτε στην ΕΤΑΝΑΜ, ο Νίκος Καλαντζής παραδίδει μαθήματα αξιοπρόσκετης διοίκησης που θα ήταν ότι καλύτερο, αυτά τα μαθήματα να αποτελέσουν παραδείγματα και να βρουν μιμητές… Είναι τόσα πολλά τα υπέρ του Νίκου και τόσο μεγάλες οι συμπάθειες που δικαίως αποσπά που έχουν προέλθει μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα. Τα έργα από όπου κι αν περάσει είναι ορατά και δια γυμνού οφθαλμού. Τα βλέπουν ακόμα κι αυτοί που κάνουν υπερπανθρωπες προσπάθειες να μην τα δουν!  Και ο Νίκος Καλαντζής είναι δημοφιλής γιατί κερδίζει με την πολιτική του προσωπικότητα και το έργο του τον κόσμο.  Οι Δημότες Ζηρούν  μιλούν για την ποιότητά του, για το ήθος του και τον πολιτικό του πολιτισμό.

Μερόνυχτα δουλεύουν στον Δήμο Πάργας ο Νίκος Ζαχαριάς και οι συνεργάτες του…

Που να φτάσουν οι ώρες της ημέρας στον Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά και τους συνεργάτες του. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην προσπαθούν και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Ότι μέτρο ανοίγει, ότι πρόγραμμα δίνουν το άπαν των δυνάμεών τους για να τα καταφέρουν και το πετυχαίνουν. Προσέξτε θέλει και λίγη προσοχή στο να πας να ασκήσεις κριτική στον Ζαχαριά για το γεγονός της αξιοποίησης του ακινήτου στη Λούτσα. Στερεύουν τα επιχειρήματα, δεν υπάρχουν και δεν πείθουν. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε και το ίδιο ετοιμάζεται και για την Αμμουδιά. Δεν τρέφονται με χλόη οι δημότες Πάργας και αξιολογούν τον Νίκο Ζαχαριά και τους συνεργάτες του, ως  μια πετυχημένη δημοτική αρχή που και δημιουργεί τον δήμο Πάργας έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό δήμο, αλλά δίνουν και λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν εκπλήξεις…

 

Το Πρέβεζα-Αθήνα, το έχει κάνει Πρέβεζα-Άκτιο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του. Αυτό που γίνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πρέβεζας, ίσως δεν έχει προηγούμενο. Έχουν πάρει φωτιά, οι μελέτες τρέχουν και σύμφωνα με ένθερμο υποστηρικτή του Νίκου Γεωργάκου τα χτυπήματα με έργα θα είναι απανωτά, το ένα μετά το άλλο. Υπάρχει η πεποίθηση ότι βαίνοντας προς εκλογάς, ο Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν μια άλλη Πρέβεζα, διαφορετική. Αυτό μου μετέφεραν. Εδώ είμαστε να το δούμε , να το αξιολογήσουμε και να το κρίνουμε. Αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση δεν έχουμε λόγο να μην κρίνουμε θετκά, σε αντίθετη περίπτωση βέβαια…

Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Κατσίμπρας από τη ΔΕΕΠ και επικοινώνησε μαζί μου Δημοσιογράφος για να το… Διαψεύσει…

Παραιτήθηκε από τη ΔΕΕΠ πρώην ΝΟΔΕ Πρέβεζας, ο Ευάγγελος Κατσίμπρας και επικοινώνησε μαζί μου δημοσιογράφος και μου είπε ότι δεν γίνεται να έχει παραιτηθεί από το facebook…. οφείλει να παραιτηθεί με έγραφο παραίτησης στη ΔΕΕΠ. Σε κάθε περίπτωση ο Βαγγέλης Κατσίμπρας προχώρησε μετά την παραίτησή του στην παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά το έντονο ενδιαφέρον σας για τους λόγους της παραιτήσεως μου, αλλά και την θερμή συμπαράστασή σας, οφείλω μια ενημέρωση: Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες Φίλες και Φίλοι
Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση , να σας ανακοινώσω , ότι από το Σάββατο 9/4 , έχω δηλώσει την παραίτηση μου από μέλος της ΔΕΕΠ Πρέβεζας της ΝΔ . Σε όλη μου την ζωή , προσέφερα ανιδιοτελώς και μόνο , στην μεγάλη δημοκρατική Παράταξη . Έχω ζήσει και καλές και λιγότερες καλές στιγμές , αλλά δυστυχώς , πρώτη φορά αισθάνθηκα αποτροπιασμό και αυτό , εξαιτίας των χειρισμών των θεμάτων της ΔΕΕΠ , από ορισμένους συναδέλφους μου . Είναι γεγονός , ότι από την αρχή διέβλεπα την λανθάνουσα κατάσταση που θα επικρατούσε για την συνέχεια , μιας και από την επομένη των εσωκομματικών εκλογών , άρχισε να γίνεται εμφανής η κακόβουλη διάθεση από κάποια μέλη της ΔΕΕΠ. Αλλά είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν αισιόδοξα τα πράγματα και πιστεύουν ότι πρέπει να δίνουν ευκαιρίες και όχι να έχουν λόγο κατηγορητικό. Όμως , τα αλλεπάλληλα προβλήματα που ανέκυπταν για την ΔΕΕΠ και οι λανθασμένοι χειρισμοί που πραγματοποιούταν , τόσο από συγκεκριμένα μέλη της ΔΕΕΠ και εκπροσώπους του Οργανωτικού , όσο και από εξωγενείς «παράγοντες» , κατέστησαν πλέον ομιχλώδες το τοπίο , στο οποίο διαίρει και βασίλευε , η μη δυνατότητα διαλόγου , η λογοκρισία , η καταπάτηση του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης και του λόγου και η σκωπτική παραφιλολογία . Τακτικές , που προσκρούουν στις αξίες και στα πιστεύω μου . Γι αυτό , υπέβαλα την παραίτηση μου , προασπίζοντας και αφήνοντας στο απυρόβλητο , όλα εκείνα που έχετε αναγνωρίσει στο πρόσωπο μου και επαναβεβαιώσατε με την εμπιστοσύνη σας προς εμένα και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και για μία ακόμη φορά , σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό .
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές
Θα συνεχίσω , όπως κάνω όλα τα χρόνια , να στηρίζω την μεγάλη μας Παράταξη και τις θεμελιώδεις Αρχές και Αξίες του Εθνάρχη και Ιδρυτή , Κωνσταντίνου Καραμανλή , τις οποίες υπηρέτησαν με ζήλο και προσοχή και όλοι οι Πρόεδροι του Κόμματος που ακολούθησαν .
Καλή αντάμωση στους αγώνες που έρχονται , για το καλό του τόπου μας .
Με εκτίμηση
Ευάγγελος Κατσίμπρας

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα