Κυριακή, 26/05/2024 | 01:19

Πρέβεζα: Φαντασμαγορική και φέτος η Ανάσταση στον Άγιο Θωμά

782 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2022, 11:42 μμ | 0 σχόλια

Έχει γίνει πλέον μία από τις πιο εντυπωσιακές Αναστάσεις που γίνονται ανά το πανελλήνιο και γι’ αυτό φροντίζουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι του Αγίου Θωμά, που το κάνουν με αριστουργηματικό τρόπο και αξιοθαύμαστη οργάνωση.

Η φήμη της πιο φαντασμαγορικής Ανάστασης στον Άγιο Θωμά της Πρέβεζας, είναι ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, επί χρόνια, μόνο που πλέον η φήμη αυτής της φαντασμαγορικής Ανάστασης έχει φτάσει για τα καλά και εκτός … συνόρων του νομού Πρέβεζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι επισκέπτες, βρέθηκαν το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022, για να γιορτάσουν την Ανάσταση στο χωριό του Αγίου Θωμά στην Πρέβεζα. Πλήθος πιστών είχε κατακλύσει τον ιερό ναό του Αγίου Θωμά, τόσο εντός, όσο και εκτός.

Οι πιστοί πήραν το Άγιο Φως και κατευθύνθηκαν προς το λιμανάκι του Αγίου Θωμά, όπου δημιουργήθηκε κάτι απόλυτα φαντασμαγορικό που απέσπασε τον θαυμασμό όλων. Μόλις ο Ιερέας είπε  το “Χριστός Ανέστη”, η νύχτα έγινε μέρα και επί πολύ ώρα έπεφταν βεγγαλικά.

 

Πολύς κόσμος είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής κι όμως τα βεγγαλικά συνέχιζαν να δίνουν χρώματα στον ουρανό του Αγίου Θωμά, και ο κόσμος να ανταλλάσσει ευχές για χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Αληθώς ο Κύριος! Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εύχεται σε όλους και σε όλες Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά!!!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα