Κυριακή, 29/01/2023 | 14:07

Ναρκομανής μητέρα καταδικάστηκε για το θάνατο του ασθματικού παιδιού της

337 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2022, 5:47 μμ | 0 σχόλια

Ναρκομανής μητέρα καταδικάστηκε για το θάνατο του ασθματικού παιδιού της – Χρησιμοποιούσε τη συσκευή εισπνοής του για ναρκωτικά

Μια τοξικομανής μητέρα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του γιουτης, που έπασχε από άσθμα, καθώς χρησιμοποίησε τη συσκευή για εισπνοές του παιδιού της για να κάνει κρακ ενώ ο 7χρονος «ψυχορραγούσε» στον κήπο.

Η μητέρα, Λόρα Χιθ, «έθεσε σε προτεραιότητα τον εθισμό της στην ηρωίνη και την κοκαΐνη» παρά στον 7χρονο γιο της, τον Χακίμ Χουσεΐν, ο οποίος πέθανε από κρίση άσθματος, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με το δικαστήριο του Κόβεντρι.

Ο δικαστής είπε στην 40χρονη πως «όταν ο Χακίμ Χουσεΐν πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας, ήταν μόλις επτά ετών. Είναι σαφές ότι στην τραγικά σύντομη ζωή του αποτελούσε έμπνευση ευτυχίας και στοργής για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Όλη αυτή η δυνατότητα για μια υπέροχη και γεμάτη ζωή κόπηκε απότομα, έσβησε καθώς κατέρρευσε μόνος του ασφυκτιώντας, κρατώντας ένα φύλλο στον κήπο».

Η ίδια είχε παραδεχτεί την ενοχή της για τέσσερις περιπτώσεις αμέλειας του παιδιού πριν από τη δίκη, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας παροχής μιας κατάλληλης ιατρικής επίβλεψης και της έκθεσης του παιδιού σε παράγοντες που προκαλούσαν άσθμα, όπως καπνό, ναρκωτικά και τσιγάρα.

ΠΗΓΗ: nerwsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα