Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:16

Νεκρά παιδιά : Καταγγελία φωτιά από νοσηλεύτρια για τη μητέρα – «Έτσι εξηγούνται όλα»

759 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/03/2022, 2:47 μμ | 0 σχόλια

Τα λόγια της νοσηλεύτριας για τη μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, προκαλούν αίσθηση. Περιγράφει εικόνες που όπως λέει εκτυλίχθηκαν μπροστά της και τώρα μπορεί να τις εξηγήσει…

Η νοσηλεύτρια από την Πάτρα λύνει τη σιωπή της και η μαρτυρία της αξιολογείται με προσοχή. Περιγράφει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις της 33χρονης μητέρας, όταν η μεγαλύτερη κόρη της Τζωρτζίνα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το μοναδικό παιδί που ήταν ζωντανό εκείνη την περίοδο, καθώς οι δύο αδερφές της είχαν ήδη πεθάνει. Η νοσηλεύτρια μιλάει για μια περίεργη αγωνία της μητέρας όταν έμαθε πως η κόρη της θα αποσωληνωθεί και για μια αδιαφορία που όπως λέει, από τότε, της είχε κάνει εντύπωση.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα για το θέμα του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια. Η εφημερίδα «Μπαμ» αποκάλυψε μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών.

«Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού. Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσε τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμενη και ανήσυχη»

«Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της. Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα.

Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωίμας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στην θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός», ανέφερε η συγκλονιστική μαρτυρία της εργαζόμενης.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα