Τρίτη, 23/04/2024 | 11:40

Πρέβεζα: Κάντε τον Ακρίβη, αντιδήμαρχο πολιτισμού, το έχει ο άνθρωπος!!!

1255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/03/2022, 4:44 μμ | 0 σχόλια

 

Είχε καιρό να το κάνει, αλλά κάθε φορά που το κάνει ο Κώστας Ακρίβης να σχολιάζει δηλαδή στο facebook, κεντάει… ο άνθρωπος.

Αφού ο άνθρωπος τα έχει προκόψει στα τεχνικά έργα που είναι αντιδήμαρχος στον Δήμο Πρέβεζας, του ανοίγεται πλέον πεδίον δόξης λαμπρό και στον πολιτισμό.

Τι έγραψε ο Κώστας Ακρίβης; Απολαύστε: “Θεωρώ ότι με αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά μας και με τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες και αναφέρομαι σε πραγματικούς πρόσφυγες και όχι σε αυτούς που έρχονται εξ ανατολάς από τη γείτονα Τουρκία, και χιλιάδες νεκρούς να μη δημοσιοποιουμε καρναβαλικες εκδηλώσεις και εν τέλει να μην γίνουν, ας είμαστε λίγο περισσότερο άνθρωποι και θα υπάρξει ο χρόνος να γίνουν και οι εκδηλώσεις, προέχουν αλλά πράγματα πιστεύω αυτή τη στιγμη”. Διευκρινίζει λοιπόν ο Κώστας ότι δεν αναφέρεται στους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία, γιατί αυτοί κατά τον Κώστα δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες. “Αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά μας”λέει ο Κώστας και προφανώς γειτονιά μας εννοεί την… Ουκρανία και τη Ρωσία και μας προτρέπει να μη δημοσιοποιούμε Καρναβαλικές Εκδηλώσεις. Τόσα Χρόνια Καρναβαλιστής και να δημοσιοποιώ Καρναβαλικά Δρώμενα και γεγονότα, είμαι για τον Κώστα πρώτο τραπέζι στην κόλαση, ο εχθρός του λαού. Με προβλημάτισε πολύ ο Κώστας είναι η αλήθεια. Αυτό ήταν, αν δεν είχαμε κάνει δημοσιεύσεις Καρναβαλικών εκδηλώσεων, δεν θα είχε γίνει πόλεμος ή θα μπορούσαμε και να σταματήσουμε τον πόλεμο; Και εμένα μου το είπε κάποιος αλλά δεν τον πήρα στα σοβαρά: “Σπύρο ο Πούτιν εξοργίστηκε από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.”

Άξιος!!! Τι τον κρατάτε; Κάντε τον Ακρίβη αντιδήμαρχο Πολιτισμού, είναι γεμάτα πολιτισμό τα μηνύματά του!!!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα