Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:45

Τις Πρεβεζάνες αθλήτριες του Taekwondo Ελένη και Παναγιώτα Καμπέρη βράβευσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

970 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2022, 12:13 μμ | 0 σχόλια

Τις Πρεβεζάνες αθλήτριες του Taekwondo Ελένη και Παναγιώτα Καμπέρη βράβευσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Τις Πρεβεζάνες αθλήτριες του Taekwondo Ελένη και Παναγιώτα Καμπέρη βράβευσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γωργάκος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ.Λεωνίδας Αργυρός.

Τα δύο κορίτσια, μέλη του Α.Σ Θησέα Αιτωλοκαρνανίας -από το παράρτημα Πρέβεζας – συνόδευσαν ο προπονητής τους Νίκος Κακαρέλης και ο προπονητής και εκπρόσωπος του Θησέα στην Πρέβεζα Χρήστος Λεόπουλος.

Η Παναγιώτα Καμπέρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 62 κιλά γυναικών στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2021(Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2022 (Χαλκίδα), ενώ η Ελένη Καμπέρη κατέκτησε στους αγώνες της Χαλκίδας το χρυσό μετάλλιο στα 63 κιλά νεανίδων και το ασημένιο στα 67 κιλά γυναικών.

Ο κ. Γεωργάκος συνεχάρη τα κορίτσια , τους προπονητές και τους γονείς τους και τους απένειμε τιμητικές πλακέτες εκφράζοντας τις ευχές του για πολλές και μεγάλες επιτυχίες, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος προάγει και στηρίζει δράσεις που στόχο έχουν τον πρωταθλητισμό αλλά και γενικότερα την ενασχόληση με τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής όχι μόνο στις νεαρές αλλά και σε όλες τις ηλικίες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα