Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:43

Πρέβεζα: Α. Ε. Ν. Ηπείρου- Μέσα-έξω Πανούκλα!- Κάντε επιτέλους τα αυτονόητα!

697 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2022, 12:05 μμ | 0 σχόλια

Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κτιρίου σε κεντρικά μέσα Ενημέωσης που με φωτογραφικό υλικό και βίντεο έδειχναν τις τριτικοσμικές καταστάσεις που βιώνουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Και δεν είναι μόνο το εσωτερικό του κτιρίου για να πούμε όπως λέει ο λαός: “Από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα” . Η κατάσταση είναι μέσα- έξω στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου… Πανούκλα.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους η αδιαφορία που παρατηρείται για Ακαδημαϊκούς πολίτες που τιμούν με την παρουσία τους την πόλη της Πρέβεζας και τονώνουν την τοπική τους οικονομία.

Είναι που είναι μικρός ο δρόμος έξω από τη σχολή προς την πόλη της Πρέβεζας, τους αφήνουμε να ξεπερνούν και εμπόδια, λες και εκπαιδεύονται για κάποιο… ολυμπιακό άθλημα.

Τεχνικό εμπόδιο καθώς περπατούν έξω από τη σχολή τους με πορεία προς την Πρέβεζα και κλαδιά ελιάς που προεξέχουν για να χάνουν την οπτική επαφή και οι καταστάσεις αυτές να εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων;

Πόσες άλλες προσπάθειες θα γίνουν από την περιοχή μας για να καταφέρουμε να διώξουμε για πάντα τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού που εδρεύει στην Πρέβεζα;

Τόσο απλά ζητήματα που έπρεπε να έχουν ήδη λυθεί χθες…

Επιτέλους κάντε τα αυτονόητα!

Σπύρος Πλέουρας

Με τη φωτογραφικά αλάνθαστη προσέγγιση του Β.Β.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα