Πέμπτη, 25/04/2024 | 13:39

Πρέβεζα: Έγκλημα & τιμωρία, “μεταγραφή” Γεωργάκου, Ο Βασίλης Ιωάννου νέος Γενικός γραμματέας – του Σπύρου Πλέουρα

1136 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2022, 9:49 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την Επικαιρότητα…- Νο 2

Και τι δεν γίνεται και τι δεν λέγεται από τον εκλογομάγειρα πολίτη του ευλογημένου από τον Θεό και ευνοημένου από τη φύση τόπου μας.

Ξεκίνησε το Debater, συνέχισε το πρώτο θέμα (protothema.gr) και η κατάσταση στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, είναι ένα τεράστιο πισωγύρισμα για την περιοχή μας φίλες και φίλοι.

Από εκείνες της αλήστου μνήμης εποχές που την ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού τη βάφτιζαν “Ναυτικές σχολές” και τους μετέπειται Αξιωματικούς, Εμποροπλοίαρχους τους βάφτιζαν… ναύτες, με περίσσιο κομπλεξισμό ορισμένοι… μέχρι τη σημερινή κατάσταση που με ντοκουμέντα οι σπουδαστές της ΑΕΝ Ηπείρου μιλούν για τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Είναι θλιβερό το ότι η περιοχή μας δεν διδάσκεται από τα λάθη της και δη τα ολέθρια σφάλματά της. Τα αποκομμένα από τους τοπικούς φορείς τμήματα των ΤΕΙ έγιναν ένα, το ένα έγινε Πανεπιστημιακό τμήμα και γίνεται αγώνας να μη φύγει… Για να φτάσουμε σε αυτό το απελπιστικό σημείο που μυρίζει ηττοπάθεια- αντί να διεκδικούμε σθεναρά όλη την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα -προηγήθηκαν λάθη όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Φαίνεται όμως δυστυχώς ότι ως περιοχή οι αιρετοί μας δε διδάσκονται από τα λάθη και συνεχίζουν να αφήνουν στην… τύχη τους σοβαρά ζητήματα όπως αίφνης η περίπτωση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου.

Θα είναι πολιτικό έγκλημα αν -χτύπα ξύλο- οι Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου μας κουνήσουν μαντήλι και φύγει η σχολή από την Πρέβεζα.

Θα είναι πολιτικό έγκλημα και θυμηθείτε με (!!!) θα υπάρξει και παραδειγματική τιμωρία. Αν ολόκληρος τόπος δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αυτονόητα στους σπουδαστές της Ακαδημίας, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όλοι μας.

Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι κάθε περιοχή τη διοικούν αυτοί που της αξίζει… Προφανώς μπορεί ως περιοχή να μας αξίζει να χαροπαλεύουμε με το Πανεπιστημιακό τμήμα και σαν να μη φτάνει αυτό, να κινδυνεύει και η Α.Ε.Ν.

Μέσα σε όλα αυτό το κλίμα, δεν χάνει ο πολίτης την έφεσή του στα σενάρια που έχουν να κάνουν με την πολιτική. Εκλογομανία, που αγγίζει τα όρια της εκλογολαγνείας…

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πέρασε στο ποδόσφαιρο και πλέον μεταγραφές γίνονται μόνο με “ελεύθερους” από ομάδες ποδοσφαιριστές. Στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και στη δημοτική αρχή Γεωργάκου θα έχουμε “Ελεύθερη” μεταγραφή; Πως θα γίνει αυτό; Πρέπει να έχει διαγραφεί από άλλη παράταξη Δημοτικός σύμβουλος για να μπορέσει να γίνει η μεταγραφή στην παράταξη Γεωργάκου. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μόνο ο … Παύλος μπορεί να πάρει και διαγραφή και ελευθέρας και να μεταγραφεί κιόλας, είναι μάστορας σε αυτά…

Μετά την αξιοποίηση του Αντώνη Μπέζα από την κυβέρνηση ο Δήμος Πρέβεζα έμεινε χωρίς γενικό γραμματέα όλο αυτό το διάστημα και είναι μια νευραλγική θέση που θα μπορούσε να συμβάλλει αποφασιστικά και καθοριστικά στην πορεία της Δημοτικής αρχής.

Ο υποψιασμένος πολίτης που ζει με σενάρια- μέχρι και ο … Πιπεριάς ανέκαμψε από παρατεταμένη χειμερία νάρκη- μιλά για τον νέο γενικό γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας και αναφέρεται στο όνομα του πρώην νομάρχη Πρέβεζας και πρώην βουλευτή, Βασίλη Ιωάννου.

Πως θα γίνει αυτό; Γίνεται; Παίρνεις τηλέφωνα ρωτάς, το διαψεύδουν. Αν όμως, υποθετικά μιλώντας γίνονταν κάτι τέτοιο, θα μιλάγαμε όχι για μεταγραφή, αλλά για μεταγραφάρα της Δημοτικής αρχής του Νίκου Γεωργάκου.

Θεωρώ δεδομένο ότι αν γίνονταν αυτή η μεταγραφή, ο Βασίλης Ιωάννου θα βοηθούσε τα μέγιστα, τον Δήμο Πρέβεζας.

Ανήκει στα αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων; Είναι ευφάνταστα σενάρια αυτά ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

Και έστω ότι έχει ρεαλιστική βάση το παραπάνω σενάριο και γίνει ο Βασίλης Ιωάννου ο νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας και πετύχει, αν μετά θελήσει να διεκδικήσει τον δήμο, ως υποψήφιος δήμαρχος;

Γουστάρω με χίλια όλη αυτή τη δύναμη που μου δίνετε με τα κλικ σας και τις αναγνώσεις σας στο site ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση και η αλήθεια είναι ότι ορισμένοι νιώθουν άβολα με όλο αυτό που συμβαίνει…

Και σήμερα σχολιάζω την επικαιρότητα, ή έτσι τουλάχιστον νομίζω….

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα