Σάββατο, 20/04/2024 | 13:18

Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Σακκά-Θερμά συλλυπητήρια

1989 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2022, 5:38 μμ | 0 σχόλια

Είναι από τα πρόσωπα που όταν φεύγουν σε ότι ηλικία κι αν φεύγουν, η γεύση που μένει πάντα είναι πολύ πικρή κι ας μην έχεις στενή συγγενική σχέση.
Αφενός γιατί θυμάσαι τόσα πολλά, από τα παιδικά σου χρόνια και αφετέρου γιατί τα συνδέεις άμεσα με τους δικούς σου γονείς.

Η Δέσποινα Σακκά, ο σύζυγός της Πάνος που έχει φύγει εδώ και χρόνια, τους θυμάμαι και θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη. Η Δέσποινα Σακκά έφυγε πλήρης ημερών σκορπίζοντας θλίψη. Πρόλαβε να δει εγγόνια, δισέγγονα και θα τη θυμόμαστε μόνο με θετικά συναισθήματα. Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμά της κόρης της αγαπητής Κικής που έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook: “Έφυγε χθές βράδυ από τη ζωή η μητέρα μου ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΚΚΑ , πλήρης ημερών. Δυνατή και γενναία ως το τέλος.Ήσουν καλή, δυνατή, δοτική, θαρραλέα, προστατευτική, πάντα μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια σου με τα τεράστια χέρια σου σαν διπλωμένα φτερά μας αγκάλιαζες να μας προφυλάξεις. Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες.Καλό ταξίδι Μάνα μου…”

Ένας φίλος μου πριν χρόνια μου είχε πει: “Όταν χάνεις τη μητέρα σου σε ότι ηλικία κι αν τη χάσεις είναι σαν να ξεριζώνεται ένα κομμάτι από την καρδιά σου.” και έχει απόλυτο δίκιο.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στα παιδιά της Δέσποινας Βάσω, Λάμπρο, Κική, Τάσο, στα εγγόνια της στα δισέγγονά της, στους συγγενείς και τους οικείους της.

Καλό ταξίδι Κυρία Δέσποινα!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Πρέβεζα στις 10.30 το πρωί με όλα τα μέτρα προστασίας για την πανδημία..

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα