Τετάρτη, 24/04/2024 | 17:28

Πρέβεζα:Δυσαρέσκεια για τα μη στολισμένα Χριστουγεννιάτικα, χωριά!

1020 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2021, 2:35 μμ | 0 σχόλια

 

Με κείμενό μας εκφράσαμε την άποψή μας ότι το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, έχει όμορφο Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ο πρόεδρος της κοινότητας Μύτικα Γιώργος Νόβας, παίρνοντας το λόγο, παραπονέθηκε προς τον δήμαρχο, ότι αναφορικά με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στο χωριό του Μύτικα, δεν είχε βοήθεια από τον δήμο. Κι ενώ στον Μύτικα επετεύχθη κάποιος Χριστουγεννιάτικος στολισμός, σε χωριά του δήμου Πρέβεζας δεν έγινε καθόλου Χριστουγεννιάτικος στολισμός, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια από κατοίκους των χωριών αυτών.

“Μόνο το ιστορικό κέντρο πρέπει να είναι στολισμένο για τα Χριστούγεννα” ρώτησε εμφανώς στενοχωρημένος κάτοικος της περιοχής. Σας παραθέτουμε εικόνες από χωριά που μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου δεν είχαν στολιστεί Χριστουγεννιάτικα, όπως τα Φλάμπουρα, το Μιχαλίτσι, η Νικόπολη, ο Άγιος Θωμάς, το Νεοχώρι.

 

 

Τη δυσαρέσκεια αυτή μας μετέφεραν κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών και άποψή μας είναι ότι θα μπορούσε στις πλατείες αυτών των χωριών, να υπάρξει έστω κι ένας υποτυπώδης Χριστουγεννιάτικος στολισμός, είναι λογικό οι κάτοικοι αυτών των χωριών να αισθάνονται άσχημα!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα